Ben Ne Yapacağım, Aklımı Yitirmek Üzereyim. Yolumu kaybettim...

İlgiye, sevgiye aç olabilirsiniz ama aklı başında hareket etmek zorundasınız. 1 buçuk haftada ne sevgisi Allah aşkına? Nereye gideceksiniz yanına, ipsiz mi sapsız mı belli değil.
Sanal dünyadan uzak durun. O kadar şey oluyor, evlat sahibi kadınsınız, tedirgin olmuyor musun?
Boşanın, sonra karşınıza çıkan birileri olur elbette. Kimse size rahibe gibi yaşayın demez ama biraz ayaklarınızın sağlam basması lazım.

Bunu ben de düşünüyorum ve suçlu hissediyorum. Ama kızımı zaten ihmal etmeyi hiç düşünmedim ki. Ne yapayım ben rahibe gibi mi yaşıycam kızım var diye. Ben insan değil miuim
Rahibe gibi yaşamayın da kizinizla 20 yaşında bı çocuğa mi gideceksiniz
Hayal dünyasından çıkın. Aradaki fark az diyorsunuz da 20 yaşla 26 yaş arasinda gelişimsel olarak fark fazla
20 yasinda biri çocuklu birini kolay kolay istemez aileler zaten hiç istemez

Haddinizi bilin. Karaktersiz hiçbir zaman olmadım. Kimseyi aldatmıyorum. Haberi var ve adam da aynısını yapıyor.
Adam diye bahsettiğiniz kişi eşiniz sanırım ? Hala kağıt üstünde de olsa eşiniz bunun farkında mısınız yani aceleniz ne boşanmadan koşa koşa bu işlere girmenin belki boşanmayacaksınız belki bir aksilik olacak resmen şu an açık ilişki gibi bir şey yaşıyorsunuz

Haddinizi bilin. Karaktersiz hiçbir zaman olmadım. Kimseyi aldatmıyorum. Haberi var ve adam da aynısını yapıyor.
Ben ki kendimi geniş rahat sanardım.
Maşallah siz açık evliliğe başlamışsınız.
Çocuk da iki tuhaf ana babayla büyümeye çalışıyor yazık.
Annesi romantik ilişkiyle ilgiliyle aklını bozmuş mantıklı karar alamıyor. Babası desen belli ayrı bir değişik.
Yazık

Bunu ben de düşünüyorum ve suçlu hissediyorum. Ama kızımı zaten ihmal etmeyi hiç düşünmedim ki. Ne yapayım ben rahibe gibi mi yaşıycam kızım var diye. Ben insan deel miyim
Hayır rahibe gibi yaşamayacaksınız ama saçma ilişkilere de girmeyin bir zahmet.

Tanımadığınız adamlara 4 yıl beklerim demeyin misal, neden bekleyesiniz çünkü.

Minnoşum devlet ona bakmaz evraklara delillere bakar. Gene de sen fevri davranma. O da yapabilir elinde ispatın var mı kendini sağlama alacaksın. Velayet kimde kalacak?
Velayet bende kalacak ona karar verildi. O kadar sorunlu bir adam değil biz oturduk hepsini konuştuk tamam narsist ama yobaz kıskanç bir adam değil. Bana bu özgürlüğü veren de kendisiydi. Hayatını yaşa benim sana veremediğim sevgiyi bul gençsin dedi. Ben de ona aynı şeyi söyledim. Dostça bir ayrılık bu biz düşman değiliz. 8 yıllık adamı da tanırım neyi yapar neyi yapmaz bilirim.

Ben ki kendimi geniş rahat sanardım.
Maşallah siz açık evliliğe başlamışsınız.
Çocuk da iki tuhaf ana babayla büyümeye çalışıyor yazık.
Annesi romantik ilişkiyle ilgiliyle aklını bozmuş mantıklı karar alamıyor. Babası desen belli ayrı bir değişik.
Yazık
Kendi hayatınıza bakın. 👋

Velayet bende kalacak ona karar verildi. O kadar sorunlu bir adam değil biz oturduk hepsini konuştuk tamam narsist ama yobaz kıskanç bir adam değil. Bana bu özgürlüğü veren de kendisiydi. Hayatını yaşa benim sana veremediğim sevgiyi bul gençsin dedi. Ben de ona aynı şeyi söyledim. Dostça bir ayrılık bu biz düşman değiliz. 8 yıllık adamı da tanırım neyi yapar neyi yapmaz bilirim.
Kız bu adam kötü mü iyi mi çözemedim 😅

Kimseyi kınamak haddime değil ama zerre bi akıl göremedim okuduklarımda. Kocanız nerde sizin? Çocuğunuz? Madem ilgi görmüyorsunuz boşanın ayrılın ne haltedıyorsanız edin. İlgi görmüyorum sözcüklerinin ardına sığınıp bu iğrençliklerinizi güzellemeyin. Aldatan erkek olsa söylemediğimizi bırakmayız..

Allam gene sanal olaylar 🤦🏼‍♀️ kardeşim ilk önce bi boşansana yoksa sen bu kişiyle aranda birşey olucak sandında o yüzden mi boşanıyorsun off off bugün ne sanal konu yaptı be

Basınızdan gecen sanal yakınlasma ile ilgili arkadaslar gerekli yorumu yapmıs,olandan sonrası icin yorumum;yasanmıslıklar ve suanki icinde bulundugunuz durum sizi biraz olsun farklı bir hayattaymıscasına bu bahsettiginiz cocuga cekmis,hissiniz gerçek sevmek istediniz evet ama hissettiginiz kisiye olan gerçekliği degil.Sadece sevgi ilgi aclıgı.Farkındasınızdır zaten.Biran önce toparlanıp duygularla degil mantıgınızla hareket edip cocugunuz ve kendinize düzen kurma kısmına gecin derim.Elbette sevilip sevmek hakkınız ama “dogru zaman, dogru kisi esliginde”.Yoran bir evlilikten cıkıp sacma iliskilere yelken acmayın🌺

Kimse size rahibe olun demez zaten de hani herseyin bi yolu yordami var ya … hala evlisiniz aceleniz neydi cozemedim, kizi olan bosanmak uzere olan bi annesiniz gercekten nete girip oyun oynayacak mental durumh nasil bulabildiniz ve bi kiziniz var memleket olmus teksas kimin ne oldugu hic belli degil netten bi adamla tanisip konusup nerdeyse yanina gidecekmissiniz siz artik kendinizle beraber hatta kendinizden once cocugu dusunmek zorundasiniz evet ilgiye ac , sevgiye ac olabilirsinizde bi ayaklariniz yere saglam bassin bi mantikli sevin allah askina ya

8 yıldır mutsuz geçen bir evliliğim var. Sevgi yok, aşk yok, bana bir gün olsun iltifat bile etmeyen, hatası olduğunda bir kere bile özür dilemeyen, herkesin açığını arayıp herkesi ezecek fırsat kollayan bir adamla evliyim. Narsistin önde gideni. Yaşama sevincimi, güzelliğimi, herşeyimi aldı benden. Nihayet boşanıyorum anlaşmalı. Aşamalı bir ayrılık olacak. Düzenlerimizi ayırmak için ve kızım hırpalanmasın diye böyle karar verdik. Yani artık birbirimizi özgür kıldık bunu teyit ederek. herşey kağıt üstünde onun da bitmesi an meselesi.

Ama beni asıl yoldan çıkaran durum bu değil. Ben sevgiye açım arkadaşlar. İlgiye açım. 8 yıl herkesin mutluluğunu izledim içim gide gide.
Bir telefon oyunuyla kafamı dağıtıyordum. Bir açık dünya oyunuydu. İçinde geziyorsun tozuyorsun arkadaş ediniyorsun. Biriyle tanıştım. Beraber oyun oynadık, birbirimize oyun konusunda fikirler verdik derken biz flört etmeye başladık. Bana bi kan can geldi. Dedim eski halime geri döncem. Gaza geldim mutluluktan ayaklarım yere değmiyor. Biraz kilo fazlam var. Keto diyete başladım. Şimdiden epey kilo verdim daha 1 buçuk hafta oldu. Zaten heyecandan ne yeme ne içme kalmadı. Resmen alev aldık biz çocukla. İlgiye aç olunca böyle oluyor galiba. Bu çocuk yurtdışında. 20 li yaşlarında ben birkaç yaş büyüğüm ama mühim bir fark değil 5-6 yaş. Neyse deniz kuvvetlerine gidecekti gönüllü olarak. 4 sene telefonu ve interneti olmayacağını ilk tanıştığımızda da söylemişti. Ama ben salağım ya hani, durmuyorum yerimde. Yürüdüm çocuğa dedim ki ne olacaksa olsun. Çocuğa dedim bekleyeceğim falan. Oraya gitme planları yapıyorum gerisini siz düşünün. Biz çok sevdik. O kadar sevdik ki yani duygular o kadar yoğun ki yerimizde duramıyoruz ara ara kavga ediyoruz sebep uzak olmak dokunamamak vs. Sonra birden soğuk yapmaya başladı. 8 saat zaman farkımız var. O uyurken ben uyanığım ben uyurken o uyanık gibi, az bir ortak zaman dilimimiz oluyordu onda da bahanelerle gelmemeye başladı. 2 kasım doğum günüydü o gün çok güzel konuştuk dedim ki herhalde sorun yok. Yatmaya giderken de sana sürprizle geleceğim demişti ve dün geceye kadar bekledim. Birden bire kuzeniymiş gibi mesajlar attı ben bunu yerim sanıyor. neymiş efendim hastaymış zayıfmış sandığım gibi değilmiş donanmaya gidecekmiş 4 yıl olmayacakmış. Ailesi de istemiyormuş. Beni soğutmak için elinden geleni yaptı. Benle konuşan sözde kuzeni, o benim, ben seviyorum, benim olacak tarzı konuştu. Hesapları sözde ele geçirmiş beni her yerden silecekmiş. Nevrim döndü tabi. Dedim elinden geleni ardına koyma. O oldu bastı gitti her yerden engelledi. Berbat bir gece yaşattı bana. Donanmaya gitmesine meğerse 4 gün kalmış bu kadar erken olacağını düşünmemiştim. Kesin bunun için oyun yaptı o soğukluğu da bundandı. Arkadaşlar bana sopa mı gerekiyor ne gerekiyor kendime gelmem için. Ergen de değilim ne oluyor bana ben neler yapıyorum uğraştığım konulara dertlere bak. Kafam allak bullak. Berbat hissediyorum. Sadece anlatmak istedim. Öyle ani bir yükseliş düşüş yaşadım. Kafam beynim çalışmaz oldu. 🥺
Evli olduğunuzun farkında mısınız?

X