- 13 Ocak 2020
- 44.618
- 168.201
- 33
Niye aynı şeyleri yaşıyoz o zaman susmuyo bu da hiçSeninki kiz, susar misin biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye aynı şeyleri yaşıyoz o zaman susmuyo bu da hiçSeninki kiz, susar misin biraz
Dedim Allah’ın sevgili kuluyum diye asmdöflfşfşBence degismez artik, sakin demek ki seninki
Ay konuşma kısmı bizde de var hep konuşuyor ya da şarkı söylüyorNiye aynı şeyleri yaşıyoz o zaman susmuyo bu da hiç
Anlasilmiyosa dekoderi bende biliyosunNiye aynı şeyleri yaşıyoz o zaman susmuyo bu da hiç
Litfen eski adina geri don, nickini okumaktan konsantre olamiyorumDedim Allah’ın sevgili kuluyum diye asmdöflfşfş
Sizin benim nickimle ne alıp veremediğiniz var ya gayet güzel üç aydan önce dönülmüyor. İtiraf edeyim ben de hala bi bakıyorum bu kim diyeAnlasilmiyosa dekoderi bende biliyosun
Litfen eski adina geri don, nickini okumaktan konsantre olamiyorum
Evet gercekten oyleymissin
Ohh bakıcı kısmına çok sevindim. Olsun ya en azından haftada 2 akşamı kendinize ayırsanız dışarda , iyi geliyo kulağa. Ama bilmiyorum tabi düzeninizi. Sırf rahatlığımdan bugüne dek çocuk yapamadım zaten bende. Artık bitti rahat günlerDogduklarindan beri yatili bakicimiz var evet bir miktar vakit ayiriyorum kendime ama bir aradayken ben benlikten cikiyorum tabi
Artık herkes anlayabiliyo yaAnlasilmiyosa dekoderi bende biliyosun
Litfen eski adina geri don, nickini okumaktan konsantre olamiyorum
Evet gercekten oyleymissin
Ben de ayni sebeple 8 sene yapmamistimOhh bakıcı kısmına çok sevindim. Olsun ya en azından haftada 2 akşamı kendinize ayırsanız dışarda , iyi geliyo kulağa. Ama bilmiyorum tabi düzeninizi. Sırf rahatlığımdan bugüne dek çocuk yapamadım zaten bende. Artık bitti rahat günler
Uzerime video at be kadinArtık herkes anlayabiliyo ya
Sonra nasıl üstüste yaptın onu da anlatBen de ayni sebeple 8 sene yapmamistim
Batti balik yan gider dediysem demekSonra nasıl üstüste yaptın onu da anlat
uu beybi ben de cok cocuk severim de valla sizinki cok buyuk cesaret. Nedir bu kadar kisa araliklarla hamile kalma motivasyonunuz? Yani ne olursa olsun buyuk cocugun/cocuklarin vaktinden/ilgisinden caliyor kucuk cocuklar27 aylık oğlum 10 aylık kızım, 22 haftalık da ikiz oğullarıma hamileyim.
Ben sandım o harfindenKimi erkeğe üzülür, kimi kıza üzülür. 2021 yılında bu cehalet...eskiden kızlara yapılanın şimdi erkeğe yapılıyor olması bunu gösteriyor, sadece siz değil çok okuyorum kız istiyorum 4.yü deniycem 5.yi deniycem diyen. Allahtsn sağlıklısını isteyin kız erkek isteyeceğinize Çocuğunuza yetebilmek isteyin, üstüne bide şu an başka biri erkek istiyorum dese kıza üzülse kıyametler kopar garip bir milletiz.
adın neydi seninn nick mi değiştinBen sandım o harfinden
aa oydarmışsın yorumlarını okuyordumBen sandım o harfinden
Oydardı eskiden aynı böyle turuncu o harfi vardı ppde. Ah maziadın neydi seninn nick mi değiştin
bu arsda 2021 yazmışım ben 2 sene gerdenn geliyorumKimi erkeğe üzülür, kimi kıza üzülür. 2021 yılında bu cehalet...eskiden kızlara yapılanın şimdi erkeğe yapılıyor olması bunu gösteriyor, sadece siz değil çok okuyorum kız istiyorum 4.yü deniycem 5.yi deniycem diyen. Allahtsn sağlıklısını isteyin kız erkek isteyeceğinize Çocuğunuza yetebilmek isteyin, üstüne bide şu an başka biri erkek istiyorum dese kıza üzülse kıyametler kopar garip bir milletiz.
Ne güzel maşallah. Allah bağışlasın size yavrularınızı. Biliyorum öyle olacak bizde de inşallah. Oğlummm diye basıcam bağrıma, ne güzel doğurmuşum diye sevicem inşallah, Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah herkesin evladını beni annelik fikrine alıştıran şey kafamdaki resimlerdi belki de. Biraz uzun bukle saçlar, bi pembe tütü etek makyaj malzemelerime ortak olmak isteyen bir afacan fikri olmadı sağlık olsun. Dediğim gibi ben 40 yaşında anne olacağım , daha da olamam gibi geliyor. Allah oğluma ve sizlerin çocuklarına sağlık versin bundan sonraBenimde çocukluk hayalimdi kız çocuk. 2 erkekten sonra 41 yaşında kavuştum kızıma hep söylerim ilk çocuğum kız olsaydı bir daha asla doğurmazdım. Kucağınıza verdiklerinde bu düşünceleriniz uçup gidecek emin olun. Kız erkek farketmiyor evlat sizin evladınız,ondan değerlisi olmayacak.