• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem ayrıldım hem pişmanım çıkmazdayım

bence bağlanma stiliniz konusunda yardım almalısınız. sürekli ayrıl barış git gel cinsinden davranışlar pek sağlıklı gelmiyor bana. karşı tarafıda böyle yıpratmaya hakkınız yok. zaten size sınırı çizmiş. şu saatten sonra yapabileceğiniz en iyi şey bu durumdan ders alıp kendinizi sonraki ilişkilerinize daha iyi hazırlayabilmek olur

Aman böyle şeyler gaz sancısı gibidir bırakınca geçiyor bak ben iki gün 3 senelik ilişkimi bitirdim ama zerre umrumda değil. Aşk meşk bunlar boş hikaye canını sıkmaya değmez. Daha yaşın genç ye iç gez eğlen keyfine bak
Bende maalesef öyle olmuyor hayattan kopuyorum uzun süre :( ama benden bu kadar ufak olayda vazgeçmesi ki ondan defalarca özür dilememe rağmen kaldıramıyorum

Bende maalesef öyle olmuyor hayattan kopuyorum uzun süre :KK43: ama benden bu kadar ufak olayda vazgeçmesi ki ondan defalarca özür dilememe rağmen kaldıramıyorum
Canım benim millet yirmi senelik evliliğini bitiriyor dimdik ayakta duruyor. Yapma bunu kendine gözünü seveyim elin oğlu sonuçta hatta git terapi al kendine gel . Hayat kısa böyle boş şeyler için üzülmeye değmez

bence bağlanma stiliniz konusunda yardım almalısınız. sürekli ayrıl barış git gel cinsinden davranışlar pek sağlıklı gelmiyor bana. karşı tarafıda böyle yıpratmaya hakkınız yok. zaten size sınırı çizmiş. şu saatten sonra yapabileceğiniz en iyi şey bu durumdan ders alıp kendinizi sonraki ilişkilerinize daha iyi hazırlayabilmek olur
Yazdığı mesaj :benim durumumla seninkinin arasında dağlar kadar fark var ben sana ne kadar kızsamda bağırsamda hiçbir zaman gidip de ayrılalım bitirelim gibi bi laf söylemedim ama sen bunu her defasında söyledin tamam mı ? Bu yüzden bir değil bu olay şöyle bi bak bakayım ben sürekli oynatılıp duruyorum ayrılalım git hayır geri gel seni özledim ? Bu nasıl bi sçamalık ya koy kendini benim yerime ? Ben böyle bi muameleyi neden göreyim ya sana ne zaman ben ayrılalım dedim ya sinirden çıldırtsan bile beni hiçbir zamana söylemedim bu işler böyle olmaz anladın mı benim de bi duruşum var köpek gibi muamele yaparcasına önce git sonra gel kuçu kuçu de bide bari ? Yapmasaydın bunu bana keşke ben sürekli bunları düşünüyorum ki o gün sana işlerimin ödevin yetişmeme korkumdan gerildim ve ondan dolayı sinirlenmiştim yani seninle hiçbir alakası yoktu sana kasıtlı bi şeyim de yoktu ama bu olmaz senin bitirmenle bitiridik ve ben bunu kaldıramam evet düşman değiliz her ne kadar bu olsada sana düşman kalamam ama bu devam edelim anlamına da gelmiyor.”

Yazdığı mesaj :benim durumumla seninkinin arasında dağlar kadar fark var ben sana ne kadar kızsamda bağırsamda hiçbir zaman gidip de ayrılalım bitirelim gibi bi laf söylemedim ama sen bunu her defasında söyledin tamam mı ? Bu yüzden bir değil bu olay şöyle bi bak bakayım ben sürekli oynatılıp duruyorum ayrılalım git hayır geri gel seni özledim ? Bu nasıl bi sçamalık ya koy kendini benim yerime ? Ben böyle bi muameleyi neden göreyim ya sana ne zaman ben ayrılalım dedim ya sinirden çıldırtsan bile beni hiçbir zamana söylemedim bu işler böyle olmaz anladın mı benim de bi duruşum var köpek gibi muamele yaparcasına önce git sonra gel kuçu kuçu de bide bari ? Yapmasaydın bunu bana keşke ben sürekli bunları düşünüyorum ki o gün sana işlerimin ödevin yetişmeme korkumdan gerildim ve ondan dolayı sinirlenmiştim yani seninle hiçbir alakası yoktu sana kasıtlı bi şeyim de yoktu ama bu olmaz senin bitirmenle bitiridik ve ben bunu kaldıramam evet düşman değiliz her ne kadar bu olsada sana düşman kalamam ama bu devam edelim anlamına da gelmiyor.”

ben kendisini haklı buldum açıkçası. bu mesajın üstüne söyleyeceğiniz her söz artık sizide onun gözünde farklı bir pozisyona düşürür. aranızda saygının baki kalmasını istiyor çocuk belliki. siz de diretmeyin ve darlamayın derim. bence onada kendinizede zaman tanıyın. sakinleşmeye ihtiyacınız var. en azından bir süre çocuğa zaman tanırsanız belki günün birinde daha sağlıklı bir iletişiminiz olur ve bir şeylere yeniden başlamaya karar verirsiniz. ayrılık sonrası iletişimi sağlıklı şekilde kesmek, zamana bırakmak biten bir ilişki için son bir şanstır diye düşünüyorum. ama siz üstüne giderseniz iyice soğuyabilir. salın ve hayatınıza bakın bence.

ben kendisini haklı buldum açıkçası. bu mesajın üstüne söyleyeceğiniz her söz artık sizide onun gözünde farklı bir pozisyona düşürür. aranızda saygının baki kalmasını istiyor çocuk belliki. siz de diretmeyin ve darlamayın derim. bence onada kendinizede zaman tanıyın. sakinleşmeye ihtiyacınız var. en azından bir süre çocuğa zaman tanırsanız belki günün birinde daha sağlıklı bir iletişiminiz olur ve bir şeylere yeniden başlamaya karar verirsiniz. ayrılık sonrası iletişimi sağlıklı şekilde kesmek, zamana bırakmak biten bir ilişki için son bir şanstır diye düşünüyorum. ama siz üstüne giderseniz iyice soğuyabilir. salın ve hayatınıza bakın bence.
En son bu şekilde cevap verdi anlamadım şimdi sanki böyle geçiştirir gibi demiş ciddi mi anlayamadım

Eklentiler

• D1E841C0-E0E7-43DF-B0B6-E0262F2CE756.jpeg
    D1E841C0-E0E7-43DF-B0B6-E0262F2CE756.jpeg
    186,7 KB · Görüntüleme: 124

Adam hakli. Ve onun yerinde olsam devam etmezdim. O sans verirse eger kendine bu yazdigi konularda acil cekin düzen vermelisin. Terk etdilmekten mi korkuyorsun da hemen terk ediyorsun. Fazla mi yaz diziler izledin bilemiyorum

Adam hakli. Ve onun yerinde olsam devam etmezdim. O sans verirse eger kendine bu yazdigi konularda acil cekin düzen vermelisin. Terk etdilmekten mi korkuyorsun da hemen terk ediyorsun. Fazla mi yaz diziler izledin bilemiyorum
Terk edilme korkum var evet. Çünkü daha önceki bütün ilişkilerimde terk edildim

Terk edilme korkum var evet. Çünkü daha önceki bütün ilişkilerimde terk edildim

Orasi olabilir. Ama bunun faturasini erkek arkadasina kesemessin. Bizim evliligimizde bir kural var mesela, saka olarak bile bosanma lafini agzimiza almiyoruz, kaldi ki kavga esnasinda. Biri ayrilik lafini agzina aliyorsa bunu ciddi anlamda masaya yatirmak istedigi icin söyleyebilir ancak. Devamli böyle hareketler göstererek iliskinin temeline bombalari yerlestirip patlatiyorsun. Her insanin bir sabri var. Bence bunun üzerine ciddi calismalar yapmalisin, yoksa bu döngüyü gelecek iliskilerinde tekrarlayip durursun.

En son bu şekilde cevap verdi anlamadım şimdi sanki böyle geçiştirir gibi demiş ciddi mi anlayamadım
Hâlâ adama alttan alta dönüşü olmaz mesajı verme derdindesiniz. Olmuş işte dönüşü.
Şu mesajları iyice idrak ederek okusa dönmez geri belli ki hep aynı şeyleri yapacaksınız diye düşünür.

Farkında değilsin ya da elinde mi değil bilmiyorum ama manipüle ediyorsun. Baskın, haklı çıkma şeman da olabilir terk edilmenin yanında ama kimseyi böyle tutamazsın ki yanında 🙁 Alan bırak kişiye ve niye böyle yaptım diye ders çıkar. Hepimiz az çok, iyi kötü hata yaptık ilişkilerde ama bu olmazsa başka biriyle de yaşarsın bunu maalesef

1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Bu hep ayrıl barış ilgisiz şekilde devam eder.Kokten bitirin bence.

Hâlâ adama alttan alta dönüşü olmaz mesajı verme derdindesiniz. Olmuş işte dönüşü.
Şu mesajları iyice idrak ederek okusa dönmez geri belli ki hep aynı şeyleri yapacaksınız diye düşünür.
Dönüşü olmazı o anlamda demedim kendim için değil yani

İnsanlar sizin kuklanız değil konuyu bilemem haklı sebebleriniz olabilir o zaman yaptığınızın arkasında duracaktiniz ben böyle toksic ilişkilerden çok yoruluyorum ahlanıp vahlanmayın blöf yapmamayı öğrenirsiniz artık. Birde dünden razıymış gibi geldi yada gururlu bir karakter ilişki dinamiğinize göre değişir.

Back