Bana da öyle geldi o da ayrılmaya bahane arıyormuşİnsanlar sizin kuklanız değil konuyu bilemem haklı sebebleriniz olabilir o zaman yaptığınızın arkasında duracaktiniz ben böyle toksic ilişkilerden çok yoruluyorum ahlanıp vahlanmayın blöf yapmamayı öğrenirsiniz artık. Birde dünden razıymış gibi geldi yada gururlu bir karakter ilişki dinamiğinize göre değişir.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hem ayrıldım hem pişmanım çıkmazdayım
- Konu Sahibi merveicx
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşk #ilişkiler #bir derdim var #ilişkisorunu
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Temmuz 2021
- 6.844
- 22.300
- 298
O da onun karakterini gosterir isteBaşkasını bulduysa yazmaz hiç
- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
Bende aynı şekilde bekleyip düzelmeyince ayrılıyordum ama birdaha asla iletişime geçmiyordum peşimde dört dönüyor bu sefer kesinlikle sessiz kal ve hayatına devam et yada öyle goster mutlu gibi kuduruyorlar sonra.Hatta sevmediğim şeyleri daha çok yapıyor egom sarsılsa bile birşey yapmiyodum sonra kendi kendine pişman oluyorlarBana da öyle geldi o da ayrılmaya bahane arıyormuş
- 23 Mart 2015
- 5.713
- 12.041
- 248
Bence ihtiyacınız olan insan bu değil.O son nokta oldu aslında. Genel olarak ilgisizdi ve artık dayanamadım ayrıldım ama sonra pişman oldum. Belki konuşularak düzeltirdi diye
Boşuna zamanınızı harcamayın.
Bunu yazdı ?O da onun karakterini gosterir iste
Eklentiler
- 8 Aralık 2018
- 548
- 1.702
- 63
Sen yine mi yazdın? Kız Allah seni ne etmeyeee! Sustum ben artıkBunu yazdı ?
Evet dayanamayıp yazdım bunu yazdı. İstemiyor bariz belliSen yine mi yazdın? Kız Allah seni ne etmeyeee! Sustum ben artık
Ay Allah’ını seversen ayrılma kavramı neden var biliyor musun bana bunu bunu yaptın, ben bundan hoşlanmıyorum ve böyle devam etmek istemiyorum demek için. Karşıdaki tarafta der ki ya ben haksızım hareketlerimi düzelteyim ilişkimizi kurtarayım, ya kendini haklı görür ve düzeltmez ya da umrumda olmaz. Siz ayrılmışsınız, ee ne değişti ? O ayrılma sebebiniz olan şeyi adam düzeltti mi ? Hayır. Sizden bir şans istedi mi? Hayır. Adam da sizi silmiş. Geri de vay ben istemiyordum. Şimdi bu adam size döndü diyelim. Sizce size saygı duyar mi? Daha ayrıldığınız şey düzelmeden geri yalvarmaya başlamışsınız bir daha sizin hangi dediğinizi yapar? Yazık keşke bir parça kendinize değer verseniz
- 8 Aralık 2018
- 548
- 1.702
- 63
Niye yazdın canım benimm üstüne gitme demiştik. Bırak artıkEvet dayanamayıp yazdım bunu yazdı. İstemiyor bariz belli
İçin için yediği için tekrar tekrar yazıyorsun ama daha da batırdığının farkında bile değilsin. Bir ilişki bitecekse biter. Devam edecekse eder. Mesaj ata ata yalvara yalvara olmaz olmayacak. Kendi kendini suçluyorsun ama bu kadar özür den sonra bile seni silen biri var. İlişki sadece senin yüzünden bitmedi görünüyor musun adam da istemiyor
Tırnak etten ayrılmış bence aramayın, sormayın ve uzak durun. Başka ilişkiniz de olursa bu yöntemi net karar olmadan karşı tarafa bildirmeyin. Kimse kimsenin ne istediğini bilmezligini çekmemeli. Ayrica sizi kıran bir yanı, ilgisizliği olduysa o an söylemelisiniz. Mesajla değil insanlar konuşarak anlasmali. Ayrica genel anlamda sizi önemsemiyorsa iyi yapmışsınız.1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Çocuk beni istemiyor zaten bu kadar özür çabaya hiç bir şey yapmıyorNiye yazdın canım benimm üstüne gitme demiştik. Bırak artık
Gayet haklı yani çocukmusun. Sal adamı.1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
- 8 Aralık 2018
- 548
- 1.702
- 63
"Bu kadar" yapmayacaktın işte. Cidden salla ve önüne bak. Silme, engelleme, her zaman ne yapıyorsan devam et hayat akışına. Hayırlısı diye düşün, bilemezsin ileride ne olacağını, kimlerin karşına çıkacağınıÇocuk beni istemiyor zaten bu kadar özür çabaya hiç bir şey yapmıyor
Nasıl unutucam bilmiyorum"Bu kadar" yapmayacaktın işte. Cidden salla ve önüne bak. Silme, engelleme, her zaman ne yapıyorsan devam et hayat akışına. Hayırlısı diye düşün, bilemezsin ileride ne olacağını, kimlerin karşına çıkacağını
- 8 Aralık 2018
- 548
- 1.702
- 63
Insta varsa ve sürekli bakıyorsan dondur.Nasıl unutucam bilmiyorum
WhatsApp storylerini de sona al ve bakma.
Arkadaşlarınla falan sürekli bu konuyu konuşma.
Bağ kesme meditasyonları var, 21 gün dişini sıkıp uygula.
Tatile gidemiyorsan bile şehir dışına kuzen, arkadaş yanına git.
Uzun sezonluk dizi bul, keyifli olsun ama. Kafa dağıtırsın.
Mecbur unutacaksın. Bunları yapmasan bile zamanla geçecek her şey zaten ama böyle daha çabuk olacak ve daha rahat atlatacaksın.
Sevgilniz ilgisiz biriymiş ayrılmanız bu yüzden buluşmada ki tavrı sonunuzu hazırlamış bardak taşmış...
Barişsanızda bişey değişmeyecek belliki seviyorsunuz ama bence üstüne gitmeyin
Bu tarz biriyle evlensenizde mutlu olamazsınız. Size değer veren birileriyle beraber olmanız daha hayırlı gibi
Barişsanızda bişey değişmeyecek belliki seviyorsunuz ama bence üstüne gitmeyin
Bu tarz biriyle evlensenizde mutlu olamazsınız. Size değer veren birileriyle beraber olmanız daha hayırlı gibi
- 17 Temmuz 2021
- 6.844
- 22.300
- 298
Kendini kucuk dusuruyorsunBunu yazdı ?
Sana yazma demistik
Yine kendi bildigini okumussun
Diyecek birsey yok