• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem ayrıldım hem pişmanım çıkmazdayım

O son nokta oldu aslında. Genel olarak ilgisizdi ve artık dayanamadım ayrıldım ama sonra pişman oldum. Belki konuşularak düzeltirdi diye
Genel olarak ilgisizse bir yol olmaz ondan. Boşverin. İsabet olmuş. Zaten sonra da takipten çıkmış. İşine gelmiş.

Kadınlar ilgisizliği anlar. İçten içe olumsuz durumlar olduğunu sezer. Sizde de bu şekilde olmuş. Unutun bu arkadaşı.

Genel olarak ilgisizse bir yol olmaz ondan. Boşverin. İsabet olmuş. Zaten sonra da takipten çıkmış. İşine gelmiş.

Kadınlar ilgisizliği anlar. İçten içe olumsuz durumlar olduğunu sezer. Sizde de bu şekilde olmuş. Unutun bu arkadaşı.
Bana da öyle geldi sanki dünden razıymış ayrılığa

Kimse değer verdiği birine böyle ayrılıp bir gün sonra barış yapmaz. İtiraf edin sizin de içinize sinmeyen bir şeyler var onunla ilgili ve sevmiyorsunuz. Sadece sizi takipten çıkardığı için egonuz sarsıldı. Sevgi değil ego mesele. Kendi kendinizi doldurmayın sevgi yok sizde sizin egonuzu sarstı siz sevgi sanıyorsunuz.

Kolay vazgeçen erkeklerden gibi geldi bana. Hani sen ayrıldın benim de işime geldi gibisinden. Aman boşver ama bir dahakine ayrıldım yok çok özledim pişmanım olayına girme. Biraz çocukça geliyor bana şahsen.
Daha önce ayrılık yaşadığımızda hep bi çabası vardı belki de artık sürekli ayrıl barış olayından sıkıldığı için o çabaya da girmedi

Kimse değer verdiği birine böyle ayrılıp bir gün sonra barış yapmaz. İtiraf edin sizin de içinize sinmeyen bir şeyler var onunla ilgili ve sevmiyorsunuz. Sadece sizi takipten çıkardığı için egonuz sarsıldı. Sevgi değil ego mesele. Kendi kendinizi doldurmayın sevgi yok sizde sizin egonuzu sarstı siz sevgi sanıyorsunuz.
Severek bırakmak diye bir şey var. Ayrıldığım dakikadan beri üzgünüm mutsuzum. Çünkü isteyerek bitirmedim. Sevmesem umrumda bile olmaz takibi bırakmış gitmiş etmiş

Severek bırakmak diye bir şey var. Ayrıldığım dakikadan beri üzgünüm mutsuzum. Çünkü isteyerek bitirmedim. Sevmesem umrumda bile olmaz takibi bırakmış gitmiş etmiş
Yoo bazı insanlar hiç sevmedikleri halde egosuna yediremedikleri için peşimden koşar diye umduklarından umursayabiliyor. Bana siz öyle geldiniz açıkçası. Yeni sevgili yapınca eski sevgililer ortaya çıkar böyle çok yaşanan durumlar var. Her umursayan sevmiş olsa ohoo

Iliskide icinize sinmeyen seyler varmis ki ayrilmalar olmus ama sanirim aliskanlik ya da bosluk duygusuyla da tekrar barışılmıs. Son ayrilikta da aslinda dogru karar verdiginizi dusunurken, sosyal medyadan cikarianizla egonuz sarsılmıs ve hatayi kendinizde aramaya baslamissiniz. Bir iliski olmuyorsa olmuyordur, zorla oldurmanin anlami yok.

Çok kaprislisin umarım dönmez adam.Okurken ben bunaldım.
Böyle ayrılalım diyim ama o ayrılmasın salmasın peşimden koşsun istemizşsiniz ama işte hesap her zaman tutmaz.Herkesin bir tahammülü var sınırı var. Size erkek çok ona da kadın. Hiç kimsenin etrafında dönmüyor dünya. Bunu idrak ettiğiniz gün daha mutlu bir insan olduğunuzu görürsünüz

Katılmıyorum bazen severken de vazgeçersin.
Karşındaki sana yeterli ilgiyi güveni vermiyorsa gitmek zorunda kalabilir bir insan .
Bu ego değil kendi değerini bilmek .
Sevgi yasatilirsa güzel bir şey.
Bir kadın sevildiğini ilgi gösterilirse hisseder zaten durup dururken kavga çıkaran tiplerde var ama genelde böyle olur.

Katılmıyorum bazen severken de vazgeçersin.
Karşındaki sana yeterli ilgiyi güveni vermiyorsa gitmek zorunda kalabilir bir insan .
Bu ego değil kendi değerini bilmek .
Sevgi yasatilirsa güzel bir şey.
Bir kadın sevildiğini ilgi gösterilirse hisseder zaten durup dururken kavga çıkaran tiplerde var ama genelde böyle olur.
dedikleriniz şekilde severken ayrılan kişi benim. Ama ayrıldıktan sonra neden beni takipten çıktı nasıl çıkar diye düşünmedim hiç. Çünkü ben ayrılmışım zaten tabiki o da yoluna bakacak. Kararlı ve net olsaydı tabiki böyle yorum yapmazdım. Ama burada amaç peşinden koşturmak üzgünüm.

dedikleriniz şekilde severken ayrılan kişi benim. Ama ayrıldıktan sonra neden beni takipten çıktı nasıl çıkar diye düşünmedim hiç. Çünkü ben ayrılmışım zaten tabiki o da yoluna bakacak. Kararlı ve net olsaydı tabiki böyle yorum yapmazdım. Ama burada amaç peşinden koşturmak üzgünüm.
Onu bilemem .
Aralarındaki dinamiği bilemeyiz.
Adam da takipten çıkararak dikkat çekmeye calisiyor zaten kaale almasa silmez .
Kız yazsin diye yapmış

Onu bilemem .
Aralarındaki dinamiği bilemeyiz.
Adam da takipten çıkararak dikkat çekmeye calisiyor zaten kaale almasa silmez .
Kız yazsin diye yapmış
Onu bilemeyiz belki muhattap olmak istemiyor niyet okuyuculuğu olur bu kadar kesin konuşmak.

1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Sana burda bişey derdimde.
Banlanacak havamda değilim

1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
ilgisizliğine katlanamadığınız için ayrılmamışsınız ki, ilgisizliğine katlanamaıdğınız için resmen blöf yapmışsınız ama elinizde patlamış. Daha da uğraşmayın bence

Dönmez.hakli.

Ayrıla barışa ilerleyen laçka ilişkilerde klasik son, peşimden koşsun derken sonunda taraflardan biri sıkılıp gerçekten ayrılıyor 😂 ayrılarak peşinden koşturmaya çalışan, karşısındakini yokluğuyla sınamaya çalışan herkes yok sayılmaya mahkum malesef dünya öyle sandığınız gibi etrafınızda dönmüyormuş değil mi?

Back