- 15 Şubat 2013
- 24.952
- 1
- 94.414
- 798
Kacir adamiBunu yazdı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacir adamiBunu yazdı ?
Bunu yazdı 2 gün önce geçiştirip oyalamak amaçlı mı böyle dedi anlayamadım 2 gündür ses yokHayır bence senin suçun değil.
Sen durup dururken böyle bir tepki vermemissindir .
Ilgisizleşmiştir soğuk davranıyordur.
Erkekler bunu yapar .
Sende sinirlenip bitti deyince de sen istedin olur.
Keşke kestirip attıktan sonra pişmanım msjı atmasaydin ama olan olmuş.
Çabasız bir erkeğe zaten kendi hayatını teslim etmemek gerekir.
Erkek çabalar şimdiden salmış evlensen emin ol çok kötü davranırdı bu adam sana
Ne olursun dur Allah aşkına sende benim gibisin çırpındıkça batıyorsun.eski sevgilim böyleydi o ilgisiz ben ayrılır sonra dayanamazdım aynı böyle tarz cevaplar verirdi.bir gün yine ayrılmıştıkbununla bir cafede karşılaştık yanında iş arkadaşım diye beni uyuttuğu kadın ve kızlarıyla yemeğe gelmiş.neyse tartışma oldu ben buna tokat attım.sonra kendi içimde olayı bitirdim numarasını engelledim.bana ulaşmak için neler yaptı aklın almaz.o burnundan kıl aldırmayan adam gitti yalvaran yakaran mücadele eden biri geldi ama bende bitmişti kabul etmedimBunu yazdı 2 gün önce geçiştirip oyalamak amaçlı mı böyle dedi anlayamadım 2 gündür ses yok
E haklı?Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı.
Oyuncaga cevirmeyin. Biraraya gelseniz bile saygı kaybolmuş1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Canım yaa çok üzüldüm. Fazla fazla çabaladın zaten. Dediği gibi, hayır vardır eminim. Bıçak gibi kesip at, kafanı dinle biraz, kabul et olanları. Önüne bakacaksın mecbur. Bundan sonra her şey güzel olsun senin için, kalbin soğusun
Bitirdi zatenOyuncaga cevirmeyin. Biraraya gelseniz bile saygı kaybolmuş
Tek üzüldüğüm şey hiç sevmemiş beniCanım yaa çok üzüldüm. Fazla fazla çabaladın zaten. Dediği gibi, hayır vardır eminim. Bıçak gibi kesip at, kafanı dinle biraz, kabul et olanları. Önüne bakacaksın mecbur. Bundan sonra her şey güzel olsun senin için, kalbin soğusun
Niye sevmesin? Sevmiştir gayet de ama çoğu iliskide zamanla azalıyor işte. 40 yıllık evliler boşanıyor canım, her şey oluyor maalesef. O kişi seni sevmese bile sevilmeyecek olduğun anlamına gelmiyor ki. Zaman tanı kendine biraz, acımasız olma kendineTek üzüldüğüm şey hiç sevmemiş beni
Sevseydi bu kadar kolay vazgeçmezdi aramzıda çok büyük sorun olmadı insanlar aldatıldığı birini bile affedip devam ediyor. Bi de devam etsek üzermiş beniNiye sevmesin? Sevmiştir gayet de ama çoğu iliskide zamanla azalıyor işte. 40 yıllık evliler boşanıyor canım, her şey oluyor maalesef. O kişi seni sevmese bile sevilmeyecek olduğun anlamına gelmiyor ki. Zaman tanı kendine biraz, acımasız olma kendine
Zamana bırak yada oturup konuşalım de sürekli kus barış ilişkide yürümez ama ufak tefek şeyleri sorun etmeyin.1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Yanlış düşünüyorsun ama. Ben de seviyorum ama vazgeçtim. Yaşanılan şeyler ve karakter de eklenince sevsen de aşkından ölsen de bitiriyorsun mecbur. İyi insan olmak, o kişiyi çok sevmek falan yeterli değil her zaman. Bazen elden bir şey gelmiyor. Hayat böyle maalesefSevseydi bu kadar kolay vazgeçmezdi aramzıda çok büyük sorun olmadı insanlar aldatıldığı birini bile affedip devam ediyor. Bi de devam etsek üzermiş beni
Oturup konuşalımı dedim önce olur Dedi sonra tamamen bitirdi sildi heryerden beniZamana bırak yada oturup konuşalım de sürekli kus barış ilişkide yürümez ama ufak tefek şeyleri sorun etmeyin.
O zaman uzatm.İlgisi yoktur yada yazmasini bekle zamana bırak.Oturup konuşalımı dedim önce olur Dedi sonra tamamen bitirdi sildi heryerden beni
Yarın doğum günü kutlasam mıYanlış düşünüyorsun ama. Ben de seviyorum ama vazgeçtim. Yaşanılan şeyler ve karakter de eklenince sevsen de aşkından ölsen de bitiriyorsun mecbur. İyi insan olmak, o kişiyi çok sevmek falan yeterli değil her zaman. Bazen elden bir şey gelmiyor. Hayat böyle maalesef
Hayır tabii ki. Sakın. Ne yaz ne ara ne takip et. Numarası duruyorsa storylerini izleme. İnstagramda varsa da izleme, fotolarını beğenme. Sen atmaya devam et ama. Asla irtibat kurmayıp yok sayacaksın onu. Yeterince yazıp çizdin, uğraştın. Off taktı bana, dedirtme ona. İyice kıçı kalkacak. Peşinde kovalama. Önüne bak zaten, olan olduYarın doğum günü kutlasam mı
İnstagramdan takipten çıkarttı beni sanırım numaramı da silmişHayır tabii ki. Sakın. Ne yaz ne ara ne takip et. Numarası duruyorsa storylerini izleme. İnstagramda varsa da izleme, fotolarını beğenme. Sen atmaya devam et ama. Asla irtibat kurmayıp yok sayacaksın onu. Yeterince yazıp çizdin, uğraştın. Off taktı bana, dedirtme ona. İyice kıçı kalkacak. Peşinde kovalama. Önüne bak zaten, olan oldu