• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem ayrıldım hem pişmanım çıkmazdayım

Hayır bence senin suçun değil.
Sen durup dururken böyle bir tepki vermemissindir .
Ilgisizleşmiştir soğuk davranıyordur.
Erkekler bunu yapar .
Sende sinirlenip bitti deyince de sen istedin olur.
Keşke kestirip attıktan sonra pişmanım msjı atmasaydin ama olan olmuş.
Çabasız bir erkeğe zaten kendi hayatını teslim etmemek gerekir.
Erkek çabalar şimdiden salmış evlensen emin ol çok kötü davranırdı bu adam sana
Bunu yazdı 2 gün önce geçiştirip oyalamak amaçlı mı böyle dedi anlayamadım 2 gündür ses yok

Eklentiler

• 141DCF3A-20D1-4657-9DDE-A734D95A1ABC.jpeg
    141DCF3A-20D1-4657-9DDE-A734D95A1ABC.jpeg
    175 KB · Görüntüleme: 450
Bunu yazdı 2 gün önce geçiştirip oyalamak amaçlı mı böyle dedi anlayamadım 2 gündür ses yok
Ne olursun dur Allah aşkına sende benim gibisin çırpındıkça batıyorsun.eski sevgilim böyleydi o ilgisiz ben ayrılır sonra dayanamazdım aynı böyle tarz cevaplar verirdi.bir gün yine ayrılmıştık🤣bununla bir cafede karşılaştık yanında iş arkadaşım diye beni uyuttuğu kadın ve kızlarıyla yemeğe gelmiş.neyse tartışma oldu ben buna tokat attım.sonra kendi içimde olayı bitirdim numarasını engelledim.bana ulaşmak için neler yaptı aklın almaz.o burnundan kıl aldırmayan adam gitti yalvaran yakaran mücadele eden biri geldi ama bende bitmişti kabul etmedim

Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı.
E haklı?
Hem kendiniz terk ediyorsunuz, hem 2 gün sonra "özledim" yazıyorsunuz. Belirsiz, tutarsız davranıyorsunuz.
Sildiyseniz kapatın o defteri, engelleyin bitsin. Oyun değil yani, adam haklı.

1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Oyuncaga cevirmeyin. Biraraya gelseniz bile saygı kaybolmuş

Canım yaa çok üzüldüm. Fazla fazla çabaladın zaten. Dediği gibi, hayır vardır eminim. Bıçak gibi kesip at, kafanı dinle biraz, kabul et olanları. Önüne bakacaksın mecbur. Bundan sonra her şey güzel olsun senin için, kalbin soğusun 🤲
Tek üzüldüğüm şey hiç sevmemiş beni :(

Tek üzüldüğüm şey hiç sevmemiş beni :KK43:
Niye sevmesin? Sevmiştir gayet de ama çoğu iliskide zamanla azalıyor işte. 40 yıllık evliler boşanıyor canım, her şey oluyor maalesef. O kişi seni sevmese bile sevilmeyecek olduğun anlamına gelmiyor ki. Zaman tanı kendine biraz, acımasız olma kendine

Su akar yolunu bulur.Söylediği şeyler çok sıradan ezbere laflar.Şimdi müsait değilim gibi laflar yazmıştı hepi topu mesaj yazacak müsait olmayacak ne var?Sen üstüne düştükçe naza çekmiş kendini.Overlok makinası gibi ayağına gelirse şaşırma🤭

Niye sevmesin? Sevmiştir gayet de ama çoğu iliskide zamanla azalıyor işte. 40 yıllık evliler boşanıyor canım, her şey oluyor maalesef. O kişi seni sevmese bile sevilmeyecek olduğun anlamına gelmiyor ki. Zaman tanı kendine biraz, acımasız olma kendine
Sevseydi bu kadar kolay vazgeçmezdi aramzıda çok büyük sorun olmadı insanlar aldatıldığı birini bile affedip devam ediyor. Bi de devam etsek üzermiş beni 😂

1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Zamana bırak yada oturup konuşalım de sürekli kus barış ilişkide yürümez ama ufak tefek şeyleri sorun etmeyin.

şimdi aşk acısıyla siteye girdim senin konunu gördüm. ilişkiniz ne kadar sürdü? sana söylediği cümleleri aynen benimkide söyledi malesef

Sevseydi bu kadar kolay vazgeçmezdi aramzıda çok büyük sorun olmadı insanlar aldatıldığı birini bile affedip devam ediyor. Bi de devam etsek üzermiş beni 😂
Yanlış düşünüyorsun ama. Ben de seviyorum ama vazgeçtim. Yaşanılan şeyler ve karakter de eklenince sevsen de aşkından ölsen de bitiriyorsun mecbur. İyi insan olmak, o kişiyi çok sevmek falan yeterli değil her zaman. Bazen elden bir şey gelmiyor. Hayat böyle maalesef

Yanlış düşünüyorsun ama. Ben de seviyorum ama vazgeçtim. Yaşanılan şeyler ve karakter de eklenince sevsen de aşkından ölsen de bitiriyorsun mecbur. İyi insan olmak, o kişiyi çok sevmek falan yeterli değil her zaman. Bazen elden bir şey gelmiyor. Hayat böyle maalesef
Yarın doğum günü kutlasam mı

Yarın doğum günü kutlasam mı
Hayır tabii ki. Sakın. Ne yaz ne ara ne takip et. Numarası duruyorsa storylerini izleme. İnstagramda varsa da izleme, fotolarını beğenme. Sen atmaya devam et ama. Asla irtibat kurmayıp yok sayacaksın onu. Yeterince yazıp çizdin, uğraştın. Off taktı bana, dedirtme ona. İyice kıçı kalkacak. Peşinde kovalama. Önüne bak zaten, olan oldu

Hayır tabii ki. Sakın. Ne yaz ne ara ne takip et. Numarası duruyorsa storylerini izleme. İnstagramda varsa da izleme, fotolarını beğenme. Sen atmaya devam et ama. Asla irtibat kurmayıp yok sayacaksın onu. Yeterince yazıp çizdin, uğraştın. Off taktı bana, dedirtme ona. İyice kıçı kalkacak. Peşinde kovalama. Önüne bak zaten, olan oldu
İnstagramdan takipten çıkarttı beni sanırım numaramı da silmiş

Back