- 14 Ekim 2020
- 628
- 505
- 33
Zaten ilgisizmis. Bosver gitsin hic uzulme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten ilgisizmis. Bosver gitsin hic uzulme.
Yok yazmadım. En son bana dün o mesajı attı ben de ona bu mesajı attım. “ karşında dengesiz ne istediğini bilmeyen bi profil çizmiş olabilirim haklısın ama Fazla uzatmaya gerek yok kendi kuruntularım yüzünden ayrılmak istedim yanlış yaptığımı anladım. Ortada bir aldatma bir yalan dolan olmadığı için bu olayı uzatıp birbirimizi üzmeyelim senden özür diliyorum. Kusura bakma ön yargılı davrandığım için .Onca yaşadığımız güzel anılarımız yaşadıklarımız bizim bu kötü günümüzü geride bırakacağına inanıyorum ve seni çok seviyorum. Kusura bakma ne desen haklısın bir daha böyle birşey yaşamayacağımıza söz veriyorum.” Ama 1 gün oldu hala cevap yok olumsuz da olsa bi açıklama yapsa keşke böyle arada bırakmasaAma yalvardikca kuculursunuz onun gozunde. Artik hicbirsey yazma birak. Olan olmus adam gercekten sogumus yani ne yaparsaniz yapin sogumus. Birkac gun birak ustune gitme hic yazma arama bakalim ne olacak. Eger hic yazmazsa halini sormazsa anla ki artik bitmis. Nekadar zor da olsa.
Bence yeteri kadar sevmemiş çünkü aynı olayı bana yapsa ben alttan alırdım bi şekildeAdam gururluymuş, helal olsun
Çok güzel yazmışsın. Bundan sonra yapabileceğin hiçbir şey yok maalesef. Sakın yazma, şu an kabullen her şeyi. Hayırlısı olsun hakkında, olacaksa olur zatenYok yazmadım. En son bana dün o mesajı attı ben de ona bu mesajı attım. “ karşında dengesiz ne istediğini bilmeyen bi profil çizmiş olabilirim haklısın ama Fazla uzatmaya gerek yok kendi kuruntularım yüzünden ayrılmak istedim yanlış yaptığımı anladım. Ortada bir aldatma bir yalan dolan olmadığı için bu olayı uzatıp birbirimizi üzmeyelim senden özür diliyorum. Kusura bakma ön yargılı davrandığım için .Onca yaşadığımız güzel anılarımız yaşadıklarımız bizim bu kötü günümüzü geride bırakacağına inanıyorum ve seni çok seviyorum. Kusura bakma ne desen haklısın bir daha böyle birşey yaşamayacağımıza söz veriyorum.” Ama 1 gün oldu hala cevap yok olumsuz da olsa bi açıklama yapsa keşke böyle arada bırakmasa
Ben zaten hatamı kabul ettim özür bile diledim artık yapacağım hiç bir şey kalmıyor. İstemese de yoluma bakacağım mecburÇok güzel yazmışsın. Bundan sonra yapabileceğin hiçbir şey yok maalesef. Sakın yazma, şu an kabullen her şeyi. Hayırlısı olsun hakkında, olacaksa olur zaten
Surekli neden ayriliyorsunuz ki , canınız çok mu sıkılıyor3 kere
Yeni biriyle tanışacak heves kalmadı ya hepsiyle aynı son olduğu içinarkadasim iletisim sorununuz var, iki tarafli. sevgilinin acisindan birseyler yolunda gitmiyor belli ki, ve bu da onun davranislarina yansiyor. sen de bu konuya deginmek yerine counter-attack yapip tavirla cevap vermissin, fevri davranip ayrilmissin. ikiniz birbirinize uygun degilsiniz, benden abla tavsiyesi, iliskiler boyle inisli cikisli sevmeli yatmali kusmeli barismali olmaz. dizilerde olur, sarkilarda olur. birbiriyle iletisim kuramayan insanlar beraber oldukca hayatlari cehenneme doner, lutfen kendine bu eziyeti etme.
gidene gule gule de, biraz ic dunyana don, ben asktan ne istiyorum diye kendine sor, ideal sevgili nasildir diye bir dusun, ondan sonra yeni bir adaya sans ver
iyi sanslar
Daha önceki ilişkilerimde hep terk edildim. Sanırım terk edilme korkusu da var bende ve bağlanma korkusu bunlarda çok etkiliyorSurekli neden ayriliyorsunuz ki , canınız çok mu sıkılıyor
Yeni biriyle tanışacak heves kalmadı ya hepsiyle aynı son olduğu için
ablacim ben seni cok iyi anliyorum, surekli birbirinin degisik versiyonu olan adamlardir diye dusunuyorum. bu donguyu kirmak icin azicik kafani dinle, ben senin yasindayken cok buyuk siddette bir kalp kirikligi yasamistim, insanin kalbi kirildikca, o yuku diger iliskiye tasiyormus ben bunu anladim. her yeni insana "eksi onbes" krediyle baslamisim, hem kuruntu hem paranoya ile herseyi mahvetmisim.Daha önceki ilişkilerimde hep terk edildim. Sanırım terk edilme korkusu da var bende ve bağlanma korkusu bunlarda çok etkiliyor
İnşallah yoktur.Barışma ihtimalimiz yok mu
Çok teşekkür ederim çok güzel yazmışsınız umarım dediğiniz gibi olurablacim ben seni cok iyi anliyorum, surekli birbirinin degisik versiyonu olan adamlardir diye dusunuyorum. bu donguyu kirmak icin azicik kafani dinle, ben senin yasindayken cok buyuk siddette bir kalp kirikligi yasamistim, insanin kalbi kirildikca, o yuku diger iliskiye tasiyormus ben bunu anladim. her yeni insana "eksi onbes" krediyle baslamisim, hem kuruntu hem paranoya ile herseyi mahvetmisim.
kendi basina iyilesmen cok onemli, biz bu kazma erkeklere buyuk anlamlar yukluyoruz, beklentiler icine giriyoruz.. azicik dirayetli ol, kendine guven, "ben terk edilecek kadin degilim, ben sevilmeyi hak ediyorum, ben gercek bir partnere hazirim" diye kendine telkinde bulun, su anda karanlik bir donemdesin ama inan bunlar gecer. iyi uykular simdi sana, yeni haftalar yeni guzellikler getirsin insallah
iyi sanslar
Cevap yazdı artık istemediğini söyledi ayrıl barış yorulduğunu vs. Artık yapacağım bir şey kalmadı ((( bitti kesin olarak onun içinÇok güzel yazmışsın. Bundan sonra yapabileceğin hiçbir şey yok maalesef. Sakın yazma, şu an kabullen her şeyi. Hayırlısı olsun hakkında, olacaksa olur zaten
Ilgisiz olmasi bosuna degilmis. Bosver uzasin gitsin. Sen de vakit kaybetmemis olursun. Unutup onune bakarsinCevap yazdı artık istemediğini söyledi ayrıl barış yorulduğunu vs. Artık yapacağım bir şey kalmadı ((( bitti kesin olarak onun için
Öyle de üzülüyor ama insan kendimi suçluyorum. Kendi ellerimle bunu yaptım kendime. Nasıl toparlayacağım bilmiyorum. Onun da benden çoktan vazgeçesi varmışSıkma canını bittiyse bitti sonunda ölüm yok ya .
Hiç çabalamadı resmenIlgisiz olmasi bosuna degilmis. Bosver uzasin gitsin. Sen de vakit kaybetmemis olursun. Unutup onune bakarsin
Aman böyle şeyler gaz sancısı gibidir bırakınca geçiyor bak ben iki gün 3 senelik ilişkimi bitirdim ama zerre umrumda değil. Aşk meşk bunlar boş hikaye canını sıkmaya değmez. Daha yaşın genç ye iç gez eğlen keyfine bakÖyle de üzülüyor ama insan kendimi suçluyorum. Kendi ellerimle bunu yaptım kendime. Nasıl toparlayacağım bilmiyorum. Onun da benden çoktan vazgeçesi varmış