• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hem ayrıldım hem pişmanım çıkmazdayım

Katılmıyorum bazen severken de vazgeçersin.
Karşındaki sana yeterli ilgiyi güveni vermiyorsa gitmek zorunda kalabilir bir insan .
Bu ego değil kendi değerini bilmek .
Sevgi yasatilirsa güzel bir şey.
Bir kadın sevildiğini ilgi gösterilirse hisseder zaten durup dururken kavga çıkaran tiplerde var ama genelde böyle olur.
+1

ilgisizliğine katlanamadığınız için ayrılmamışsınız ki, ilgisizliğine katlanamaıdğınız için resmen blöf yapmışsınız ama elinizde patlamış. Daha da uğraşmayın bence
Zaten son bi mesaj attım hala cevap vermedi olumsuz konuşursa da artık yapacak bir şeyim yok. O bana aynısını yaşatsa ben affederdim sevdiğim için şans verirdim

Seni kaybetme korkusu olsa zaten ilgili davranırdı sen ayrılarak güya onu cezalandırmak istemişsin ama yememiş birşey oluyorsa oluyodur olmuyosa da olmuyordur böyle triplenmekle bi yere varamazsın

önemsemediğim ve umrumda bile olmayan birini takipten çıkmam ben
Boşver ne yapıyorsa yapsın.
Ilgiye muhtaç eden bir insanla olmaz zaten.
Insan sevildiğini önem verildiğini hissetmek ister bir ilişkide.
Burda blöf değil bu bu karşındakinin gözünde değerini görmeyi istemek.
Zaten dönüp gidiyorsa o adam hiç sevmemiş.
Seven adam mücadele eder .
Zaten böyle kavgalara da gerek kalmaz.
Bence artık yazma bile .
Kendini de suçlama Sen suçlu değilsin İnan bana

Bence artık yazma bile .
O yazdığı mesaja cevap son bi mesaj attım işte. Ona da vereceği cevaba göre davranırım. Yine aynı şekilde suçlayıcı konuşursa ben de artık mücadele etmem tamamen bitiririm kafamda. O da demek ki zaten bu anı bekliyormuş derim

Bence artık yazma bile .
Bu arada hemen takip edilenleri yükselmiş kız eklemeler :(

O yazdığı mesaja cevap son bi mesaj attım işte. Ona da vereceği cevaba göre davranırım. Yine aynı şekilde suçlayıcı konuşursa ben de artık mücadele etmem tamamen bitiririm kafamda. O da demek ki zaten bu anı bekliyormuş derim
Aynen öyle.
Seven adam böyle davranmaz.durup dururken sinirlenmilemisin ki.
Hayırlısı olsun ya boşver cidden kendi kaybeder

Bu arada hemen takip edilenleri yükselmiş kız eklemeler :KK43:
Takip etmeyin. Ben flörtken bile çok kötü olmuştum bunları görünce, siz çok çok daha etkilenirsiniz. Lütfen yapmayın kendinize... Hatta bir süre dondurun hesabı, uzaklaşın biraz. Baktığınızı bildiği için de yapıyor olabilir. Cevap yazmaz zaten artık. Siz de bitirin

Takip etmeyin. Ben flörtken bile çok kötü olmuştum bunları görünce, siz çok çok daha etkilenirsiniz. Lütfen yapmayın kendinize... Hatta bir süre dondurun hesabı, uzaklaşın biraz. Baktığınızı bildiği için de yapıyor olabilir. Cevap yazmaz zaten artık. Siz de bitirin
Yazmaz zaten cevap. Bulur yakında da başkasını erkeklere unutmak kolay

1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
Bence olgunlaşmanız gerek

1 hafta önce erkek arkadaşımla ayrıldık. Ayrılan taraf bendim. Buluştuk ve buluşmada da bana ilgisiz geldi davranışları o an fevrilikle eve geldim bitirmek isteğimi söyledim. O da sinirlendi birden ne oldu diye. Ayrıldıktan 3 gün Sonra beni takipten çıkarttı. Ben de mesaj attım çünkü daha önce de ayrılmıştık ama hiç böyle takipten çıkma vs. Olmamıştı. takipten çıkmasının üstüne düşman mıyız diye o da “ne alakası var sen ne istediysen onu yapıyorum daha bu konuyu konuşmaya gerek var mı”dedi. Ben de kendimi tutamadım ona seni özledim yazdım pişman olduğumu yazdım. Yazdığı mesaj şu şekilde “Benimle oyun mu oynuyorsun kukla gibi yönetmek mi istiyorsun beni, Önce istemiyorum ayrılalım diyip sonradan seni çok özledim gel diyorsun ve 1 günde düşüncen böyle değişiyor çocuk oyuncağı mı bu “ yazdı. Barışma ihtimalimiz yok mu çok seviyorum onu. Siz ne diyorsunuz bu duruma?
AYrilalim dediginde pesine kosacagini sanmistin galiba. Gercekten de tiyatro gibi. Hani pesinden gelince nekadar sevildigini hissedecegibi sanmistin ama adam baya baya tersini yapti

Dönmez mi :KK43: cevap yazmadı
Zannetmiyorum. Sogumus sizin triplerinizden. Ya da akliniz basiniza gelsin diye sizi pesinden kosturuyor da olabilir ama bu bir iki gun surer. Bir hafta surmez.. Bu da ders olsun size. Madem ayrilmak istemiyorsunuz ayrilalim demeyin. Gercekten insanin gururu kiriliyor.

Dönmez mi :KK43: cevap yazmadı
Ama yalvardikca kuculursunuz onun gozunde. Artik hicbirsey yazma birak. Olan olmus adam gercekten sogumus yani ne yaparsaniz yapin sogumus. Birkac gun birak ustune gitme hic yazma arama bakalim ne olacak. Eger hic yazmazsa halini sormazsa anla ki artik bitmis. Nekadar zor da olsa.

Back