Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok isterim istiyorum yani ama yemekleri nasil birakicam.İstersen birlikte veririz canım
Bende spor pek yapamıyorum ama yapmak istiyorum Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sen kaç kilosun Boyun kacCok isterim istiyorum yani ama yemekleri nasil birakicam.
Spor yapmayida ayrica sevmiyorum
1.65 boyBende spor pek yapamıyorum ama yapmak istiyorum Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum sen kaç kilosun Boyun kac
Aynen ben de protein için idealBen bu ara biberli peynirli yumurtaya taktım 4 tane acı b zehir gibi oluyo acı yağ yakıyor hem artık başka şeyler denemeliyim
Doğru diyosun ya canım şu resim yüklemeyi nasıl yapıyosun ben bi türlü beceremedimAynen ben de protein için ideal Eki Görüntüle 1904923
Aslında boyuna göre kilon iyi bence1.65 boy
Kilom 57 malesef yazin 54lerdeydim.
Giysilerimin neredeyse hepsi 36_bedenAslında boyuna göre kilon iyi bence
anladım canım ben 36 beden hiç olmadım şimdi 40 bedenim inşallah 38 olurum 40 dan az hiç giymedim sanada kolay gelsin şimdidenGiysilerimin neredeyse hepsi 36_beden
Ama zor kapanan pantonlarim var suan.
Dolabimdakini degismekdense 3 kilo vermem daha ideal olacak sanirim sanki.
Nasıl bi Detox yapıyosunSabah 1simit 1dilim suzme peynir ve 1corba kasigi recelle kahvalti yaptim..
Simdi pazar gezip yurucem
Karnabahar,brokoli alicam.
Detox a ihtiyacim var.