- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 248
Benim boy 1.60 hedef 55 ama
Takıma girdiğimde 62 kilo civarinda idim. Geçen gün tartildim 63 çıktım.
İnşallah vericez yakın zamanda
Ben yıllar ca en fazla 57 kilo idim . Şimdi bu çok fazla oluyor haliyle. Son 3 senedir böyleYa valla senin kilon iyiymis ya bende keske oyle olsaydim :) keske 63 kilo olabilsem
Ben yıllar ca en fazla 57 kilo idim . Şimdi bu çok fazla oluyor haliyle. Son 3 senedir böyle
Sen bayağı alıp vermişsin. Yine verirsin inşallah. Bebegin kaç aylık canımBen bekarligimda 80 82kiloydum 3 sene once nisanliyken 22 kilo verdim 64 e dustum sonra dugunden 1 ay sonra hamile kaldim 71 kilo oldum hamileligimin ilk 5 ayinda 11kilo verdim 59 kiloya dustum sonra son 4 ay 77 ciktim dogumdan sonra 70 e dustum
Sen bayağı alıp vermişsin. Yine verirsin inşallah. Bebegin kaç aylık canım
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsinİnsAllah :) bebegim 15 aylik
T
Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin
Bende 2.5 ay önce 9 haftalık hamileydim bebeğim i kaybettim. Şimdi genetik test yaptırdım sonuçları bekliyoruz. Aralık ortasında belli olucak nasipse o zamana kadar bebek için ara veriyoruz. İlk bebeğim di.
Nasılsınız kızlar napıyosunuz dün misafirim vardı uğrayamadım
Evet canım akşam misafirim vardı sonrada benim kız bir türlü uyumak bilmedi ağlamaktan telefonu hiç elime alamadımİyiyiz çok şükür sen napıyorsun nasılsın dun baya sakindi burası
Kahvaltım acı biberli peynirli yumurta 2 kaşık kuşburnu marmelatı 2 dilim tam buğday ekmeği 1 bardak süt
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinAfiyet olsun :) ben kahvaltı ettim ama geri hastalandım istiğfar ettim şuanda yatıyorum
Saol canım Allah razi olsunGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
İstersen birlikte veririz canımBende 3-4kilo vermek istiyorum
Ama gagamı tutamıyorum malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?