• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Sabah kalkar kalkmaz ilk işim petekleri açtım sonra kuru erikli suyumu içtim kahvaltımıda bizim kız ne zaman beni bırakırsa artık

Acı biber doğradığım peynirli yumurta 2 zeytin 1 dilim tbekmeği şekersiz çay

Hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :) bende bugün kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği ve az bisey peynir yedim bizim oğluş rahat bırakmadı aceleyle yedim

Hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :) bende bugün kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği ve az bisey peynir yedim bizim oğluş rahat bırakmadı aceleyle yedim
Seninde cuman mübarek olsun öyle çocuklar rahat bırakmayınca insan yediğinden bişey anlamıyo

Öğlen yemeği
3 kaşık pilav
,2 kaşık yemek
2 kaşık yogurt

Aksam menüsü

1 tabak haşlanmış patatesle
(baharatlı ,yumurtalı)
1 parca peynir

Ben ara öğün 1 bardak süt 1 trabzon hurması yedim
akşama misafirim var o yüzden geç yiycem malesef

Merhaba canım

Bu hafta seni yalnız bıraktım farkındayım
Ben yine kilo veremedim. Yerimde saydim anlayacagin. Birazda grip ve nezle yeni geçti. Vücut iyice ödem yaptı farkındayım

Tam başlıyorum diyorum bir engel çıkıyor hadi hayırlısı bakalım

Evde yemeğim yok . Akşam menusu hakkında hiç bir şey diyemiyorum. Çünkü hasta olan bir akrabami ziyarete gidicem. Cok fazla durmucam . Yarın yazarım sizlere

Merhaba canım

Bu hafta seni yalnız bıraktım farkındayım
Ben yine kilo veremedim. Yerimde saydim anlayacagin. Birazda grip ve nezle yeni geçti. Vücut iyice ödem yaptı farkındayım

Tam başlıyorum diyorum bir engel çıkıyor hadi hayırlısı bakalım

Evde yemeğim yok . Akşam menusu hakkında hiç bir şey diyemiyorum. Çünkü hasta olan bir akrabami ziyarete gidicem. Cok fazla durmucam . Yarın yazarım sizlere
Taman canım sen iyi olda yarın gel geçmiş olsun

Hoşgeldin arkadaşım iyi ki de geldin
Takımımız canlanır biraz
Yoksa ben tosun cuk olucam bu gidişle
Size yetismem lazım

Hosbulduk :) evet biraz sakin konu anlanir umarim insAllah hep beraber veririz kilolari sen kac kilosun ne kadar hedefliyorsun

Hosbulduk :) evet biraz sakin konu anlanir umarim insAllah hep beraber veririz kilolari sen kac kilosun ne kadar hedefliyorsun
Benim boy 1.60 hedef 55 ama

Takıma girdiğimde 62 kilo civarinda idim. Geçen gün tartildim 63 çıktım.
İnşallah vericez yakın zamanda

Back