- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 248
Evet canım bi kızım az kaldı 1 yaşını doldurcak senin kaç çocuğun var
MasAllah allah güzel hayırlı omurler versin prensese benimde bi oğlum var 15 aylık :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım bi kızım az kaldı 1 yaşını doldurcak senin kaç çocuğun var
Allah bağışlasın canım 3 ay var o zaman aralarıMasAllah allah güzel hayırlı omurler versin prensese benimde bi oğlum var 15 aylık :)
Allah bağışlasın canım 3 ay var o zaman araları
Seninde cuman mübarek olsun öyle çocuklar rahat bırakmayınca insan yediğinden bişey anlamıyoHayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar :) bende bugün kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği ve az bisey peynir yedim bizim oğluş rahat bırakmadı aceleyle yedim
Seninde cuman mübarek olsun öyle çocuklar rahat bırakmayınca insan yediğinden bişey anlamıyo
Pazartesi tartı günü canım
Hoşgeldin arkadaşım iyi ki de geldinAnladim canim bakalim hayirlisi pazartesi nolacak :)
Taman canım sen iyi olda yarın gel geçmiş olsunMerhaba canım
Bu hafta seni yalnız bıraktım farkındayım
Ben yine kilo veremedim. Yerimde saydim anlayacagin. Birazda grip ve nezle yeni geçti. Vücut iyice ödem yaptı farkındayım
Tam başlıyorum diyorum bir engel çıkıyor hadi hayırlısı bakalım
Evde yemeğim yok . Akşam menusu hakkında hiç bir şey diyemiyorum. Çünkü hasta olan bir akrabami ziyarete gidicem. Cok fazla durmucam . Yarın yazarım sizlere
Hoşgeldin arkadaşım iyi ki de geldin
Takımımız canlanır biraz
Yoksa ben tosun cuk olucam bu gidişle
Size yetismem lazım
TamamTaman canım sen iyi olda yarın gel geçmiş olsun
Benim boy 1.60 hedef 55 amaHosbulduk :) evet biraz sakin konu anlanir umarim insAllah hep beraber veririz kilolari sen kac kilosun ne kadar hedefliyorsun