• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEFİM 55 ☺

Hayirli geceler arkadaşlar
Bende diyet diye birşey olmadığı için yazmıyorum. Ama sizi takipteyim.

Hayatimmm70 Hayatimmm70 sen tartıldınmı canım
Ben unuttum ama yarın tartılırim canım
Çok yorgundum. Bundan sonra daha dikkat edicem.

Geçen hafta diyet le alakası olmayan bir hafta geçirdim. Umarım bu hafta daha iyi gecicek.

Sabah 2 dilim ekmek 1 domates ve peynir yedim.

Öğle patates yemeği ve salata

Akşam henüz Belli değil. Sanırım misafirliğe gidicem. Yarın yazarım

Kahvaltım Yumurta süzme yoğurt bal 1 dilim ekmek domates salatalık
ara 1 bardak kuşburnu suyu biraz kraker

Neden bıraktın canım
Yoruldum, bıktım artık azim kalmadi gerçekten, diyete girip birakmaktan 2.5 yıldır uğraşıyorum hiç sıkı diyet yapmadım sonra hemen kilo alırım diye korktum. Gerçekten de hızlı verdiği mi aldım normal yemeye başlayınca.
motive olmam gerek,bakalım artık yeniden basliyabilecekmiyim
Sarem çok sagol canim

Yoruldum, bıktım artık azim kalmadi gerçekten, diyete girip birakmaktan 2.5 yıldır uğraşıyorum hiç sıkı diyet yapmadım sonra hemen kilo alırım diye korktum. Gerçekten de hızlı verdiği mi aldım normal yemeye başlayınca.
motive olmam gerek,bakalım artık yeniden basliyabilecekmiyim
Sarem çok sagol canim
Bişey değil canım ne demek ne zaman devam etmek istersen bekleriz biraz ara verilince daha çok motive oluyo insan umarım sende öyle olursun :KK68::KK68:

Merhaba mutlu sabahlar ben de dünkü listemi paylaşmak istiyorm diyete dün başladım
Sabah
kellogsla kahvaltı ve laktozsuz süt (300 kalori)
Öğlen
2 haşlanmış yumurta bir yeşil elma (210 kalori)
Akşam
1 kase pırasa yemeği ve biraz yoğurt
Nasıl sizce?

Merhaba mutlu sabahlar ben de dünkü listemi paylaşmak istiyorm diyete dün başladım
Sabah
kellogsla kahvaltı ve laktozsuz süt (300 kalori)
Öğlen
2 haşlanmış yumurta bir yeşil elma (210 kalori)
Akşam
1 kase pırasa yemeği ve biraz yoğurt
Nasıl sizce?
Güzel canım kalori hesaplayarakmı diyet yapıyosun

Biyerde akşamdan 3 tane kuru eriği 1 bardak suya koyup sabah ilk önce suyunu sonra erikleri yendiği nde ayda 4 kilo verilebileceğini okudum ve bugün denemeye başladım 1 hafta sonunda diğer Haftalara oranla daha fazla kilo verirsem devam edicem inşallah

Sabah Erikle yaptığım kürü içtim
Kahvaltım Yumurta domates salatalık azcık peynir bal süzme yoğurt kuşburnu marmelatı hepsinden en fazla iki çatal ve ince 1 dilim ekmek

Sen benden uzunsun bende 157 boyunda 60 kiloyum 55 olmak istiyorum 27 yaşındayım

Back