Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden bıraktın canımHayirli geceler arkadaşlar
Bende diyet diye birşey olmadığı için yazmıyorum. Ama sizi takipteyim.
Ben unuttum ama yarın tartılırim canımHayatimmm70 sen tartıldınmı canım
Tebrikler canım59 u göremedim ama az kaldı
Geçen haftaki kilom 60.600 gram
Bu hafta 60.0
Giden 600 gram
Sağol canım hedefime 5 kilo var dahaTebrikler canım
Hedefime 5 kilo var dahaTebrikler canım
Yoruldum, bıktım artık azim kalmadi gerçekten, diyete girip birakmaktan 2.5 yıldır uğraşıyorum hiç sıkı diyet yapmadım sonra hemen kilo alırım diye korktum. Gerçekten de hızlı verdiği mi aldım normal yemeye başlayınca.Neden bıraktın canım
Bişey değil canım ne demek ne zaman devam etmek istersen bekleriz biraz ara verilince daha çok motive oluyo insan umarım sende öyle olursunYoruldum, bıktım artık azim kalmadi gerçekten, diyete girip birakmaktan 2.5 yıldır uğraşıyorum hiç sıkı diyet yapmadım sonra hemen kilo alırım diye korktum. Gerçekten de hızlı verdiği mi aldım normal yemeye başlayınca.
motive olmam gerek,bakalım artık yeniden basliyabilecekmiyim
Sarem çok sagol canim
Güzel canım kalori hesaplayarakmı diyet yapıyosunMerhaba mutlu sabahlar ben de dünkü listemi paylaşmak istiyorm diyete dün başladım
Sabah
kellogsla kahvaltı ve laktozsuz süt (300 kalori)
Öğlen
2 haşlanmış yumurta bir yeşil elma (210 kalori)
Akşam
1 kase pırasa yemeği ve biraz yoğurt
Nasıl sizce?
Güzel canım kalori hesaplayarakmı diyet yapıyosun
Benimde sadece 5 kilo canım güzel bence kahvaltını değiştirirsin arada bir bol su iç ersin gider bence kaç kilosun şimdievet canım nasıl sence?
ihtiyacım sadece 5 kilo
Benimde sadece 5 kilo canım güzel bence kahvaltını değiştirirsin arada bir bol su iç ersin gider bence kaç kilosun şimdi