HEDEFİM 55 ☺

Akşam yemeği olarak misafir vardı 1 kaşık kısır,3 kaşık patetes kavurması,yarım dilim kek haşlanmış mısır küçük bi tane bol su içmem lazım

Akşam yemeği olarak misafir vardı 1 kaşık kısır,3 kaşık patetes kavurması,yarım dilim kek haşlanmış mısır küçük bi tane bol su içmem lazım
Benimde akşam menüm ; mercimek çorbası , 3 ızgara köfte , 3 kaşık pilav, azıcıkta patates kızartması.... Bugün akşam fazla kaçırdım gibime geliyor..

Kahvaltı; küçük bir kase ptates salatası ,zeytin peynir ekmek yok. R haşlanmış yumurta. Şekersiz çay

Senin nasıl gidiyor
Benimde misafirlerim vardı şehird dışından bayağı kalabalık bir grup. İp atlayamadım , squat yapamadım tek yapabildiğim sadece diyetime dikkat etmek oldu. Sanırım koşturmaktan zayıfladım bu hafta :) birazda stresli zor bir dönemdeyim yemek yiyemiyorum pek :) ama işimede geliyor açıkcası kolay gelsin

Evet canım hepimize kolay gelsin

Kahvaltı
yumurta peynir domates salatalık
1 er yemek kaşığı süzme yoğurt bal 1 dilim ekmek

Bugün sabah itibarıyla tam 62 kiloyum
aslında tatile gitmeden 61.5 gördüm tatilde geri çeviremediğim ikramlar +500 gr olarak bana döndü yada adetimin ilk günleri olduğu için şişlik var bilmiyorum
Ama pes etmek yok

Bugün itibarıyla elma sirkesi kürü ne başladım
1 bardak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi
1 çay kaşığı bal
sabah kahvaltıdan yarım saat önce
metobolizmayı hızlandırıyor sindirimi kolaylaştırıp zayıflamaya yardımcı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…