- 9 Mart 2016
- 1.114
- 1.468
- 53
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alırız canım hoşgeldin senin şimdiki kilon ve hedefin nedirIyi gunler benide araniza alirmisiniz?
Belkide sen daha çabuk inersin ben 59 ları en son 4 sene önce görmüştümAslinda 2 ay bundan once 59 bile gormusdum ama cok yemekden ve spor yapmamakdan 6 kilo kadar aldim.
Insallah canim verelim bu kilolarida kurtulalim ,sizin tarti gununuz filan varmi?Hedefimiz aynı kilolarımız da yakın birbirine inşallah birlikte zayıflarız canım
Evet canım pazartesiInsallah canim verelim bu kilolarida kurtulalim ,sizin tarti gununuz filan varmi?
Aslinda bende daha once zayiflayamiyordum tartiya cikmiyordum 16 yasimda tartida 78 kilo gorunce sok olmusdum ,ondan sonra 10 kilo kadar vermisdim yani 5 6 senedir 68 70 geziyordumBelkide sen daha çabuk inersin ben 59 ları en son 4 sene önce görmüştüm
Ne guzel tam zamaninda gelmisim,bende 2 aylik sure den sonra tekrar diyete basladim ins 1 hafta sonra 1 kilo veririmEvet canım pazartesi
Evet canım tam vaktinde geldin inşallah verirsinNe guzel tam zamaninda gelmisim,bende 2 aylik sure den sonra tekrar diyete basladim ins 1 hafta sonra 1 kilo veririm
Bende yarım kilo almışım olsun canım moral bozmak yokYaaa ağlıycam şimdi ben geri.bir.kilo almışım off. 59.4 olmuşum. Sanırım fazla kaçırdım regl döneminde tatlıyı
Nasıl oluyor anlamış değilim... Sanırım akşam yemeğini kesicem artık ben.Bende yarım kilo almışım olsun canım moral bozmak yok