- 3 Şubat 2017
- 107
- 109
- 53
- 39
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Teşekkūrler.Chia tohumunu tavsiye ederim. Önceki sayfalarda nasil kullanildigini yazmisimMerhaba melekler-engelchen ben de senin gibi çok zor kilo veriyorum. Öncelikle tebrik ederim vazgeçmemişsin ve kilo vermişsin. Ben eminim 55 kilo da olacaksınBen de sana katılıyorum bugün. Başlangıç kilom 66.7 hedef kilom 56. Sabırla başlıyorum, Allah yanımızda olsun
Var mi kilonda bir degisiklikMerhaba melekler-engelchen ben de senin gibi çok zor kilo veriyorum. Öncelikle tebrik ederim vazgeçmemişsin ve kilo vermişsin. Ben eminim 55 kilo da olacaksınBen de sana katılıyorum bugün. Başlangıç kilom 66.7 hedef kilom 56. Sabırla başlıyorum, Allah yanımızda olsun
Ah canim bendede ayni sorun var. 1 haftaligina kaynanam gile gittik. Di yet bozuldu. Yeme duzenim bozuldu. Bir haftada 2 kilo almıştim. En son 62 dim. Ama kaynanam gilden geldigim gun tartildim 64...şok oldum...geldigimden beri ugrasiyorum kilo vermek icin. Şimdi güncel 63Merhaba melekler-engelchen 65.8. Kendime engel olamıyorum. Çok stresliyim sürekli yiyesim var ve vermem gereken en az 10kg. var. Görüşemedik çoktandır. Sen nasılsın, kilo verebildin mi, her şey yolunda mı?
Bu aralar tatliya takılı kaldımCanım basaracaksin yeter ki böyle devam et. Dün ne düşündüm biliyor musun. Yaw dedim ki ben bunlar zaten çok yedim, yemesem de olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?