• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedefim 10 kilo zayıflamak-Günlüğüm

Kardio Ve zumba ile ilgili YouTube da çok videoya baktım acaba hangisini yapabilirim diye sonra da Ebru şallı nın 2 hafta da 2 beden incelme videosuna baktım .orada da kardio yapıyor hemde daha zevkli geldi .birde zumba bana komik geliyor ya şöyle kafama yatacak bir zumba videosu bulamadım .birşeye başlayıp düzenli devam ettirmem lazım onun içinde yapacağım şeyin içime sinmedi lazım ama dediğim gibi bulamadım da

Kardio Ve zumba ile ilgili YouTube da çok videoya baktım acaba hangisini yapabilirim diye sonra da Ebru şallı nın 2 hafta da 2 beden incelme videosuna baktım .orada da kardio yapıyor hemde daha zevkli geldi .birde zumba bana komik geliyor ya şöyle kafama yatacak bir zumba videosu bulamadım .birşeye başlayıp düzenli devam ettirmem lazım onun içinde yapacağım şeyin içime sinmedi lazım ama dediğim gibi bulamadım da
Kardiyo banada zevkli geliyor. Zumba cok hareketli. Bana zor geliyor zumba

Beni tok tutuyor. Bende ise yaradi. Zayiflamak icin 2 yildir mucadeledeyim. Sonunda bunu kesfettim. Ben faydasini goruyorum.kilolar gidiyor. Zarari da yok. Omega 3 bakimindan zengin bir tohum.
Kan sulandirma ozelligi var bu tohumun. Kan sulandirici kullananlar, hamileler ve emzirenler sakin yemesin bu tohumu

Beni tok tutuyor. Bende ise yaradi. Zayiflamak icin 2 yildir mucadeledeyim. Sonunda bunu kesfettim. Ben faydasini goruyorum.kilolar gidiyor. Zarari da yok. Omega 3 bakimindan zengin bir tohum.
az yemeğe alıştığın için miden de daralıyor böylece diyet bitince yeme alışkanlığında oturacak ve verdiğin kiloları geri almayacaksın süper:super: bir ara mutlaka deneyeceğim

Ne demek canım inşallah birlikte basarivaz. Aynı hedeflerimiz . Ben çok umutluyum. Ve kafamda bitirdim. Kafanda bitirirsen hiç bisey yememene engel olamaz çünkü yemek o an mutlu ediyo ama her an herşeyin üzerine yakismasi güzel görünmek her an
Merhaba
Zayiflamak durumun nasil? Gelebildinmi istedigin kiloya?

Back