- 14 Ocak 2016
- 381
- 386
- 103
- Konu Sahibi melekler-engelchen
-
Süpersin arkadaşimElhamdulillah bende düzenli kilo veriyorum hergün Plates yapıyorum ama malzeme eksiğim var onlarda bu hafta sonu tamamlarsam daha motive olacağım çünkü Dumbel yerine su şişesi kullanıyorum .birde Plates bandı yerine sert bir kilotlu çorap falan kullanıyorum :)
Kardiyo yada zumba deneLeslie de bi Zaman yaptım ama hep aynı hareketler olunca bıktım tabi :)
Kardiyo banada zevkli geliyor. Zumba cok hareketli. Bana zor geliyor zumbaKardio Ve zumba ile ilgili YouTube da çok videoya baktım acaba hangisini yapabilirim diye sonra da Ebru şallı nın 2 hafta da 2 beden incelme videosuna baktım .orada da kardio yapıyor hemde daha zevkli geldi .birde zumba bana komik geliyor ya şöyle kafama yatacak bir zumba videosu bulamadım .birşeye başlayıp düzenli devam ettirmem lazım onun içinde yapacağım şeyin içime sinmedi lazım ama dediğim gibi bulamadım da
yağ yakma özelliği mi var? tok tutuyor mu cidden?1 tatli kasigi chia tohumunu 1 kase yogurda karistirip aksamlari yiyince gidiyor kilolar
Yuppi
Beni tok tutuyor. Bende ise yaradi. Zayiflamak icin 2 yildir mucadeledeyim. Sonunda bunu kesfettim. Ben faydasini goruyorum.kilolar gidiyor. Zarari da yok. Omega 3 bakimindan zengin bir tohum.yağ yakma özelliği mi var? tok tutuyor mu cidden?
Kan sulandirma ozelligi var bu tohumun. Kan sulandirici kullananlar, hamileler ve emzirenler sakin yemesin bu tohumuBeni tok tutuyor. Bende ise yaradi. Zayiflamak icin 2 yildir mucadeledeyim. Sonunda bunu kesfettim. Ben faydasini goruyorum.kilolar gidiyor. Zarari da yok. Omega 3 bakimindan zengin bir tohum.
az yemeğe alıştığın için miden de daralıyor böylece diyet bitince yeme alışkanlığında oturacak ve verdiğin kiloları geri almayacaksın süperBeni tok tutuyor. Bende ise yaradi. Zayiflamak icin 2 yildir mucadeledeyim. Sonunda bunu kesfettim. Ben faydasini goruyorum.kilolar gidiyor. Zarari da yok. Omega 3 bakimindan zengin bir tohum.
Tavsiye ederimaz yemeğe alıştığın için miden de daralıyor böylece diyet bitince yeme alışkanlığında oturacak ve verdiğin kiloları geri almayacaksın süperbir ara mutlaka deneyeceğim
Evet tesekkurler. Az kaldi hedefe..kullandigim hormon ilaclarindan dolayi cok zor kilo veriyorum. Ama pes etmek yok. Devamİlk baştaki 70 kilo oldum yorumunu okudum birde bunu çok güzel canım hedef kilona az kalmış
MerhabaNe demek canım inşallah birlikte basarivaz. Aynı hedeflerimiz . Ben çok umutluyum. Ve kafamda bitirdim. Kafanda bitirirsen hiç bisey yememene engel olamaz çünkü yemek o an mutlu ediyo ama her an herşeyin üzerine yakismasi güzel görünmek her an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?