• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedefim 10 kilo zayıflamak-Günlüğüm

Canım merhaba, birkaç sayfanı okudum kilo veremeyip hatta kilo almaktan muzdarip görünüyorsun ve anladığım kadarıyla spor alışkanlığın yok. Yıllarca ben de kilolu oldum ve gitgide aldım. Ama artık kolayca veriyorum. Sadece 2 gün zorladı. Dün siteye üye olup günlük açtım birçok arkadaş katıldı. Yeme içmemizi oraya yazıyoruz fikir alışverişinde oluyoruz motive ediyoruz birbirimizi. İstersen benim günlüğüme katılabilirsin seni de listeye yazarım listede başlangıç kilon var ve her kilo verdikçe ekleyeceğim güncel kilolarını. Canını sıkma motive ol. Bu iş motive işi sadece.

Canım merhaba, birkaç sayfanı okudum kilo veremeyip hatta kilo almaktan muzdarip görünüyorsun ve anladığım kadarıyla spor alışkanlığın yok. Yıllarca ben de kilolu oldum ve gitgide aldım. Ama artık kolayca veriyorum. Sadece 2 gün zorladı. Dün siteye üye olup günlük açtım birçok arkadaş katıldı. Yeme içmemizi oraya yazıyoruz fikir alışverişinde oluyoruz motive ediyoruz birbirimizi. İstersen benim günlüğüme katılabilirsin seni de listeye yazarım listede başlangıç kilon var ve her kilo verdikçe ekleyeceğim güncel kilolarını. Canını sıkma motive ol. Bu iş motive işi sadece.
Tesekkurler. Ben Yemek ismi görūnce bile istahim aciliyor. Hemen birseyler Yemek istiyor canim. O sayfada ben midemle baş edemem. Teklifin icin teşekkųrler

Zayiflamak icin spor şart. Ama benim spor alıskanlıgım yok. Çünkü hamile olmak icin ugrasirken spor yaparak düşüge neden olup ömür boyu pişman olmak istemiyorum

Troid icin duzgun doktor bulamadim. Pfff
Burdaki bir doktora gittim. Sonuc 2 aya geldi. Adamin konusmasi hic anlasilmiyor. Memnun kalmadim. Zaten ilacta vermedi.
Baska bir doktorda randevum var. Insallah bu iyi cikar.

Back