HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Canım tebrik ederim 1.3 kilo vermişsin harika. bu hafta da hedefin tutar eminim sende bu azim varken
Buradan ayrılmadığımız sürece öyle ya da böyle veririz birbirimiz için motivasyon kaynağıyız
Bana eşim dediki en düşük 60 olursun diye tahminde bulundu bu sefer spor yapmıyorum ya ondan pek güvenemedi galiba sana inat daha çok vericem dedim

kesinlikle öyle canım birbirimize destek olmak çok güzel:)
60ın altına düş de şaşırt onu o halde:)

1

1.6 kilo çok iyi ya tebrik ederim:) ne yaptın bu hafta? hiç kaçamak yapmafın, salata ağırlıklı beslendin başka?
Hic ambalajli urun yemedim. Ogunlerimden biri hep salataydi, 2 corba kasigi zeytinyagi ve mutlaka protein icerikli bir seyler ekledim salatalara peynir ton baligi tavuk vs. Ekmek cok az yedim. Belki hic yememis bile olabilirim, tam hatirlayamadim yedim mi diye. 1.5 litre su ictim. Salata yemedigim ogunlerde normal sulu yemek yedim genelde. Bir de ara ogunlerde pek bir sey yemedim, kuru kayisi yedim cogunlukla

Ben bir hafta fazla kilo verince diger hafta sabit kaliyorum genelde ya da 200-300 gram veriyorum. Bu hafta oyle olmaz umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…