- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Canim bence aksam hicbir sey yememezlik yapma. Ben bu hafta sanirim iki gun aksam yemegi yemedim havuc salatalik tarzi seylerle gecistirdim, ertesi gunlerde kilom sabitti ama mesela dun aksam 7-8 gibi zeytinyagli peynirli salata yedim bugun 500 gram eksi ciktim. O yuzden aksam yemegini hic es gecmicem artikdün ne kadar az yedim. ama sabah tartıldım kilom aynı hatta 100gr da almışım heralde. moralim bozuldu.
kahvaltıda 1 dilim ekmek yedim o yüzden. tereyağ da sürdüm. bal da yedim az bişey. 2 yumurta zeytin peynir siyah çay.
mantıklı canım olabilir. gündüz yediklerimi akşama kadar yakarım o kalori vücuduma yeter gibi düşünüyorum. ama dediğin gibi hafif bişeyler yemek lazım.Canim bence aksam hicbir sey yememezlik yapma. Ben bu hafta sanirim iki gun aksam yemegi yemedim havuc salatalik tarzi seylerle gecistirdim, ertesi gunlerde kilom sabitti ama mesela dun aksam 7-8 gibi zeytinyagli peynirli salata yedim bugun 500 gram eksi ciktim. O yuzden aksam yemegini hic es gecmicem artik
Yemedim yemedim 2 tatina baktimYeme sakin
Kesinlikle katiliyorumBir de ne yapinca kilo verdigini ne yapinca veremedigini anlamaya calis. Ben 1100-1200 kalori altina dusunce veremiyorum mesela, gecen sene deneyerek gordum bunu. Yani cok cok az yemek ya da ogun atlamak kilo verdirmeyebiliyor bazen
bence yeme. 2 kare bitter çikolata ye benceCanim kahve yaninda biskuvi cekiyor, butun hafta eti form biskuvilerden uzak durdum ve guzel kilo kaybi oldu, simdi 1 paket yiyip yememekte kararsizim. Kalorisi dusuk ama benim kilo vermemi yavaslatiyor nedense. Sizce ne yapsam
Cikolatam yoktu. 4 tane kuru kayisi yedimbence yeme. 2 kare bitter çikolata ye bence
en güzelini yapmışsın en doğalı :)Cikolatam yoktu. 4 tane kuru kayisi yedim