Ben 66.9 olmaya calisiyorum, 200 gram kaldi insallah ulasiriz bu haftaki hedefimizeAllah'ım yarın 65.9 olayım ne olur amin
Nerdeyse 2 kilo çok iyiBen 66.9 olmaya calisiyorum, 200 gram kaldi insallah ulasiriz bu haftaki hedefimize
günaydın canım adına çok sevindim darısı haftaya olsun inşallah:)Gunahdin kizlar. Ilk mucdeli haberi ben vereyim.64.1 cok mutluyumhedef 1 kiloya ulastim..
Insallah haftaya 63.00 derim...
Sevincimden kahvalti yapasim gelmedi..
olsun canım bu hafta telafi edersingünaydın
geçen hafta 71.1
bugün 70.7
kaplumbağa hızıyla gidiyorum
Olsun canım 68 i gördün bence herşeye rağmen iyi gidiyoruzdün yediğim çekirdek ve gofretin bedelini ödedim, kilo almışım.
68.8 ...
Olmadı bu hafta hiç olmadı.. eksi göreceğime artı gördüm..
Ayyy insallah...günaydın canım adına çok sevindim darısı haftaya olsun inşallah:)
Gecen hafta ben oyle oldum ancak 500 gr vermistimdün yediğim çekirdek ve gofretin bedelini ödedim, kilo almışım.
68.8 ...
Olmadı bu hafta hiç olmadı.. eksi göreceğime artı gördüm..
Canım tebrik ederim 1.3 kilo vermişsin harika. bu hafta da hedefin tutar eminim sende bu azim varkenDün hiç olmadığım kadar heyecanlıydim bugün tartı günü diye ne olacak çok merak ediyordum
Sabah 6.30 da tartildim keşke 9 gibi tartilabilsem çünkü erken tartilmakla biraz geç tartilmanın farkı oluyor mutlaka
66.0 100 Gr ile kaçırdım 65.9 u
Ama bu haftaki hedefim 64.5 olmak gerekirse spor yapıcam
ben hafta ortasında 68.5 idim yani hedefime 500gram kalmıştı. gittim üstüne 300 gram daha aldım şaka gibiyim.Gecen hafta ben oyle oldum ancak 500 gr vermistim
evet canım aslında önümüzdeki hagta 67 olmam lazım. yani 1.8 kilo vermeliyim yakalamak için:)Olsun canım 68 i gördün bence herşeye rağmen iyi gidiyoruzbu hafta hedefini yüksek tut tam olmasa bile yaklasirsin