HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Aksam yemegi tavuklu zeytinyagli salata. Birazcik da kasar rendeledim. Gec yedim bugun aksam yemegini, bugunku kilomla sabit kalmam umarim yarin, bu hafta kendime koydugum hedefe ulasmak icin 200 gramim kalmisti. Sutlu kahve iciyorum simdi.

Son düzenleme:
Yarın için etli kuru fasulye yaptım ama götürmek istemiyorum günde 2 öğün yemek fazla oluyor sanki bir elma ve ayva götürmeyi düşünüyorum

Dün hiç olmadığım kadar heyecanlıydim bugün tartı günü diye ne olacak çok merak ediyordum
Sabah 6.30 da tartildim keşke 9 gibi tartilabilsem çünkü erken tartilmakla biraz geç tartilmanın farkı oluyor mutlaka
66.0 100 Gr ile kaçırdım 65.9 u
Ama bu haftaki hedefim 64.5 olmak gerekirse spor yapıcam

dün yediğim çekirdek ve gofretin bedelini ödedim, kilo almışım.
68.8 ...
Olmadı bu hafta hiç olmadı.. eksi göreceğime artı gördüm..
Olsun canım 68 i gördün bence herşeye rağmen iyi gidiyoruz:super: bu hafta hedefini yüksek tut tam olmasa bile yaklasirsin

Dün hiç olmadığım kadar heyecanlıydim bugün tartı günü diye ne olacak çok merak ediyordum
Sabah 6.30 da tartildim keşke 9 gibi tartilabilsem çünkü erken tartilmakla biraz geç tartilmanın farkı oluyor mutlaka
66.0 100 Gr ile kaçırdım 65.9 u
Ama bu haftaki hedefim 64.5 olmak gerekirse spor yapıcam
Canım tebrik ederim 1.3 kilo vermişsin harika. bu hafta da hedefin tutar eminim sende bu azim varken

X