bu hafta sıkı tutalım tamam mı bu kez olacak. ekmek yeme gün içinde bence. kaçamak da yok. kaçamak yapacağın zaman buraya yaz sana dur diyelim:))Günaydın kızlar müjdeli bir haber vermek isterdim ama sadece 300 gr vermişim kilom 69.200 bu haftadan ümidim yoktu zaten fazla kaçamak yaptım
biraz çok. yarım tane mi yesen?239 kalori çok mu ki
Okulun kantininde yokmuş yiyemedim yanımdaki ayvayı yedimbiraz çok. yarım tane mi yesen?
Iyi olmus bosverOkulun kantininde yokmuş yiyemedim yanımdaki ayvayı yedim
oh oh süveybe ile ikiniz aradığınızı bulamadınız iyi olmuş:))Iyi olmus bosverama cok canin cekerse yarin oglen yiyip aksam yemegini de cok hafif tutarsan bir sorun olmaz bence. Ben bugun trilece ya da cheesecake yiyecektim plan yapmistim cok sevdigim bir kafeye yakin bir yerde isim vardi ama baska bir is cikinca kafeye ugrayamadim. Evren bize yemeyin mi diyor nedir
Aklımda duracagina midemde dursun dedim browni intense yedimyarım.diğer yarısını oğluma verdim
Masallah. Ha gayretMerhaba hanımlar uzun zamandır sizi takip ediyırum sayenizde iki kilo verdim
Sizin kadar sıkı olmasa da dikkat ediyorum yaza kadar 6-7 kilo vermeyi düşünüyorum
çiğ badem de alabilirsin tok tutuyor, fındığa göre de yağı daha az sanırım.Kendime cok acikirsam diye kavrulmamis kayisi cekirdegi ve findik aldim.
Bugun ara ogunde attim agzima 1 avuc oldu olmadim.hep seyrek araliklarla yedim.
Ama sunu fark ettim midemi kucultmusum.