Guzel olmus salata, 2-3 gun aksami salatayla kapa bakalim ne olacak :) bende bu hafta cok ise yaradi19.00
büyük bir kase salata.
içerik:) yeşil soğan, marul, kırmızı lahana, havuç, sarımsak limon ve zeytinyağı.
Ben eve almiyorum baslarsam 1 paketi bitirdigim icinbitter çikilata yiyesim var ama başlarsam duramam diye korkuyorum:/
Bugün Mahalli kurtuluş günü. Okul tatildi . Ben de bugün pazar gibi hissettim . Dışarıdayık. Yeni girebildim kusura bakma . Kilo 73.9 kg
Yarin bir tartil bakalim ne kadar eksi cikacakohh be salatadan sonra hiçbişey yemeden yatağa girebildim.
rica ederim canım olabilir.Bugün Mahalli kurtuluş günü. Okul tatildi . Ben de bugün pazar gibi hissettim . Dışarıdayık. Yeni girebildim kusura bakma . Kilo 73.9 kg
evet ben de merak ediyorum:)Yarin bir tartil bakalim ne kadar eksi cikacak
anaa çok kalorili değil mi o ya. hani eve almıyordun öyle şeyler?Bu saatlerde bir sey yemem normalde ama midem kazindi 2 tane eti gong yedim
Cok kalorili degil aslinda, 1 tanesi 50 kalori falan ama ambalajli bir sey yememeye karar vermistim o yuzden pisman oldum. Bugun benzinciden almistim trafikte midem bulanirsa birkac tane yerim diyeanaa çok kalorili değil mi o ya. hani eve almıyordun öyle şeyler?
günaydın canım. olmasın bence herkes ara ara tartılıp gidişata bakıyor zaten. hafta ortası moral bozabilir çünkü.liliyaa canım perşembe günü ara tartı günü mü olsa