- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
Hay Allah iyiliğini versincümlesi yarım kalmış tamamlayamadan browni yemeye gitti bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hay Allah iyiliğini versincümlesi yarım kalmış tamamlayamadan browni yemeye gitti bence
2 3 gündür kalorisi düşük şeyler yiyorsun canım dikkatimi çekti tartı gününe iyi hazirlaniyorsun :)Ara ogun sutlu kahve, 3 kuru kayisi, 1 kirmizi elma.
Aksam yemegi beyaz peynirli, zeytinyagli salata.
Simdilik 1 litre su.
Bence de tartidan sonra ye, ben de trilece ya da cheesecake yemeyi dusunuyorum tartidan sonraYarım kalmış :)
Eti browni intense çekiyor canım pazartesi tartidan sonla öğle öğünü olarak yemek istiyorum kalorisi 239 muş
Evet canim gecen hafta 400 gram gitti sadece o yuzden sıkı tutmaya calisiyorum2 3 gündür kalorisi düşük şeyler yiyorsun canım dikkatimi çekti tartı gününe iyi hazirlaniyorsun :)
Bende sobiyet istiyorummmmmBence de tartidan sonra ye, ben de trilece ya da cheesecake yemeyi dusunuyorum tartidan sonra
aaayyBende sobiyet istiyorummmmm
ne ara yaptın o kaçamakları? ne yedin. sen 1 buçuk kilo vermiştin sanki bu hafta ortasındaKızlar ne kacamaklar yaptım bir bilseniz
Benim bu hafta ki 65.9 hayal oldu sanırım
Akşam çayının yanında yedim canımne ara yaptın o kaçamakları? ne yedin. sen 1 buçuk kilo vermiştin sanki bu hafta ortasında
bence yarın gün sonuna kadar 200 gram daha vermiş olursun. böylece haftalık hedefin tutar. yarın koyverme sakın bugün kaçırdın diye.Akşam çayının yanında yedim canım
Perşembe günü 66.5 dim ama pazartesi daha düşük olamam galiba sporda yapmadım
Benimde öyle oldu sanırım simardim Kilo verince 2.hafta dikkat etmedim aynı kiloyu aldım tekrar şimdi dikkat ediyorum tekrar bakalım ne olcakben ilk hafta 2 kilo birden vermiştim nasıl vermişim acaba ya. belki vücut dumura uğradı az yiyince sonra alıştı da ondan mı yavaşladı acaba. gerçi çekirdek , köfte yemişliğim var arada.
Yeme sakinGunaydin kizlar yine dayanamadim tartildim. 64.2 dun 64.5 idi ayy yoksa 64.4 muydu. Neyse iste hadi yarin buyuk gun
Daha kahvalti yapmadim simdi cocuklara kizartma yapiyorum. Umarim yemem