- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Ne cokmus kalorisi. Onun yerine kare seklindeki buyuk paket cikolata yenilir ayni kaloriDün çekirdeği yedikten sonra kalorisine baktım da 500 küsurdu 100 Gr
O kadar çok olabileceğini aklıma gelmezdi
Onun yerine bir çikolata yerdim bilseydim
dün evde çikolata buldum. hani şu ülkerin var ya çekmeceli küçük küçük oluyor içinde. 2 tane vardı altın bulmuş gibi oldum bir hasretle zevkle yedim anlatamam:))Ne cokmus kalorisi. Onun yerine kare seklindeki buyuk paket cikolata yenilir ayni kalori
Afiyet bal şeker olsun bitter çikolata haftada bir defa yenilebilir 2 kare falan yararliymisdün evde çikolata buldum. hani şu ülkerin var ya çekmeceli küçük küçük oluyor içinde. 2 tane vardı altın bulmuş gibi oldum bir hasretle zevkle yedim anlatamam:))
İrmik hemde dondurmalı ben yemeden duramazdım1 tabak kuru fasulye yedim. Kahve iciyorum simdi. Anneme geldim irmik helvasi yapmis, dondurmayla ne guzel giderdi ama yemicem
hadi gözün aydın:)Ayva ve elmalarım gelmis
akşama bişey yeme bence. çok zorlanırsan pulbiberli yoğurt ye. ben öyle yapacam.Ben bugun diyeti dinlemedim kizlar...bir kacamagim olmus oldu...sanirim bu hafta kilo veremicem.bobrek rahatsizligim oldu bu yuzdende yuruyus yapamiyorum.
Sabah yarim lorlu borek.cay.
Oglen salata ve yarim ekmek ciger kebab.
Aksama dikkat edebilirsem bakalim...
2-3 tane yiyip biraksaydin hepsini mi yedin yoksapırasa yemiştim ne güzel. sonra teyzem 1 tabak dolusu bulgur köftesi göndermiş. bulgur unla yoğuruluyor. ayçiçek yağı ile sos yapılıyor. elveda lenin..
ivit2-3 tane yiyip biraksaydin hepsini mi yedin yoksa
Aksam yogurt salatalik ye bari. Ben fazla kacirdigimda oyle yapiyordum gecen sene