Hareketinde belli bir hızda ve düzende olması lazım mesela AVM de gezmek hareket yerine geçmez800 gram vermişsin süper:) pazar gününe kadar 1.5 kilo vermiş olursun bu gidişle en azından. ben hareket etmiyorum ya. hareket etsem hedefimi haftada 1.5 kiloya çıkartırdım.
Evet canim. En azindan gecen sene oyle olmustu, 64.9dan sonrasinda 60a dususumuz hizli olmustu diye hatirliyorum ben65 olunca sanki daha hızlı vereceğim gibi hissediyorum sende öyle demiştin di mikakaovanilya
Belki de 50 lere daha yakın olacağımız içindirEvet canim. En azindan gecen sene oyle olmustu, 64.9dan sonrasinda 60a dususumuz hizli olmustu diye hatirliyorum ben
Biz suveybeyle beraber 60a kadar dusmustuk, sonra ben biraktim, o 57-58e kadar dusmustu yanlis hatirlamiyorsam. Toplamda 6 ayda falan geri aldik hepsiniSuveybe13 nasıl 50 kusurlerden 70 e çıktın ki . Kaç ayda çıktın? Çok mu abarttın? Sen sağlıklı kilo veriyordun çünkü. Benim gibi saçma sapan diyetler yapmamıştın.
Bayramda 62 olmuştum uzun sürede o kiloda kaldım sonra ne zaman tekrar diyet yapmaya karar verdim kilo almaya başladım akşama kadar dikkat ediyorum sonra bir kaçamak yapınca ne var ne yok yiyordum.aslinda bir ayda 70 e dayandım diyebilirim ama verirken o hızda olmuyor maalesefSuveybe13 nasıl 50 kusurlerden 70 e çıktın ki . Kaç ayda çıktın? Çok mu abarttın? Sen sağlıklı kilo veriyordun çünkü. Benim gibi saçma sapan diyetler yapmamıştın.
Biz suveybeyle beraber 60a kadar dusmustuk, sonra ben biraktim, o 57-58e kadar dusmustu yanlis hatirlamiyorsam. Toplamda 6 ayda falan geri aldik hepsini
Ben 81 kiloydum . Sizinle başladığımda. İsveç yapmıştım. Sonra saçma sapan diyetler . 68 e kadar düştüm. Eylülde bıraktım. Kurban bayramıydı. Çok fazla yedim . Ayda bir iki kilosunu geri aldım. 74, 75 arası gidip geliyorum . Bu sefer hedefim 60 .Bayramda 62 olmuştum uzun sürede o kiloda kaldım sonra ne zaman tekrar diyet yapmaya karar verdim kilo almaya başladım akşama kadar dikkat ediyorum sonra bir kaçamak yapınca ne var ne yok yiyordum.aslinda bir ayda 70 e dayandım diyebilirim ama verirken o hızda olmuyor maalesef
Burada aktif olmaya çalış canım bende tekrar burda olmasam yapamam gibi geliyor şimdi yavaş gidiyor ama en azından daha fazla kilo almıyorum kacamak yapsam da devam ettirmiyorumBen 81 kiloydum . Sizinle başladığımda. İsveç yapmıştım. Sonra saçma sapan diyetler . 68 e kadar düştüm. Eylülde bıraktım. Kurban bayramıydı. Çok fazla yedim . Ayda bir iki kilosunu geri aldım. 74, 75 arası gidip geliyorum . Bu sefer hedefim 60 .
Ama kararlı olamıyorum .
Hemen hemen ayni miktarda kilo almisiz. Ben de kararli ve istikrarli olamiyorum o yuzden zaten buraya gelmeyi birakinca kilolari geri aldim. Ama burada katilim yapinca kacamak yapsam da yine devam ediyorum diyete. Daha once kilo verdik sonucta, o yuzden yine veririz eminim, yeter ki katilim yapalim. Tarti gunleri falan motive ediyor insani cunkuBen 81 kiloydum . Sizinle başladığımda. İsveç yapmıştım. Sonra saçma sapan diyetler . 68 e kadar düştüm. Eylülde bıraktım. Kurban bayramıydı. Çok fazla yedim . Ayda bir iki kilosunu geri aldım. 74, 75 arası gidip geliyorum . Bu sefer hedefim 60 .
Ama kararlı olamıyorum .
Bu yaz hedef kilomuza ulasinca gecen seferki gibi birakmayalim bari, 1 ya da 2 haftada bir yine tarti gunu yapalim bence kilo korumak icinBurada aktif olmaya çalış canım bende tekrar burda olmasam yapamam gibi geliyor şimdi yavaş gidiyor ama en azından daha fazla kilo almıyorum kacamak yapsam da devam ettirmiyorum