HEDEF: ** haftada 1 kilo **

canımm çok geçmiş olsun.buraya daha çok gel daha motive olursun canım

canımm çok geçmiş olsun.buraya daha çok gel daha motive olursun canım
Çok sagol kuzum haklisin bi suredir ihmal ettim sizi hem rahatsizdim hem de yogundum canım h ici e birde ramazan olunca davetler filan pek fırsatim olmadı ama elimden geleni yapicam bundan böyle söz
kocaelinde canım.ne kadar geç gelse o kadar iyi benim için
seni cok iyi anliyorum canım benim esimde askeri personel göreve gitti secimden öncede dönüs yok sonrasi net değil bende o gelinceye kadar güzel bi değişim yaşamak istiyorum

evet öyle bazen zamana ihtiyacımız oluyor.onlar gelene kadar toparlayalım kendimizi de tiril tiril giyinelim.benim baya bir bocalama sürecim oldu ama toparladım gibi.bide davetler çok tehlikeli.dikkat etbenim 83 kiloyu görme sebebim den biride son zamanlardaki davetlerdi

ay çok sevindimm harika ya nasıl mutlu olmuśsun daha nice 5 kilolar verirsin inşallah:)

ay çok sevindimm harika ya nasıl mutlu olmuśsun daha nice 5 kilolar verirsin inşallah:)
ayyy evettt çokk mutlu oldumm gözümün içi gülüyorreşim gitmeden 1 hafta önce falan evde giyeseck kıyafet bulamadığımdan eşofmanla takılıyordum.o pantolonlarımın hepsi olduinşallah geniş geldiği günüde görürüm

5 kilo az mi canim tabii fark eder. Her 5 kiloda boyle kiyafet dene bence, motivasyonu kaybetmemis olursun

Bayramda gelseydi kız yazık:) tabi sen bilirsin:) bayramda gelmezse ne zaman gelir? Kısa dönem yapacaktı dimi.
canım gideli 22 gün oldu 15 gün sonra gelse hani daha yeni gitti.kısa dönem yapacak ya 6 ay dedim tabi yine sen bilirsin ama bence 3 ayı tamamla gel gider sonra 2 buçuk ayı kalır daha mantıklı değilmi.yoksa bayrama gelse 4 ay hiç görüşemicez.hem bana da bahane olur daha da kilo verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…