HEDEF: ** haftada 1 kilo **

ayyy evettt çokk mutlu oldumm gözümün içi gülüyorr:KK74:eşim gitmeden 1 hafta önce falan evde giyeseck kıyafet bulamadığımdan eşofmanla takılıyordum.o pantolonlarımın hepsi oldu:rolleyes:inşallah geniş geldiği günüde görürüm:dua:
motive oldun artık dimi hadi devamı da gelecek genişleyecek hepsi yaşasın zayıflık :))

Geldim canim geldim :oops: kac gündur rahatsizdim biraz keyfim yoktu diyette de isteksizdim ama gene iyi 65.4 çıktım dün :KK52: perş günü kadın doguma gittim enfeksiyon varmis agrim vardi sürekli karnımın altinda ve kasik bolgemde dr erken menemopoz belirtileri var dedi sonraki adet doneminde tekrar gidicem daha çocugum yok moralim altüst oldu kac gündur aģrıdan iyi hissetmiyordum birde dr un soyledikleri moralimi altust etti :KK43:
Evlimisin

Geldim canim geldim :oops: kac gündur rahatsizdim biraz keyfim yoktu diyette de isteksizdim ama gene iyi 65.4 çıktım dün :KK52: perş günü kadın doguma gittim enfeksiyon varmis agrim vardi sürekli karnımın altinda ve kasik bolgemde dr erken menemopoz belirtileri var dedi sonraki adet doneminde tekrar gidicem daha çocugum yok moralim altüst oldu kac gündur aģrıdan iyi hissetmiyordum birde dr un soyledikleri moralimi altust etti :KK43:
Bir an once cocuk duşun bence ilerde boyle bir sorun varsa anne olmana engel olmasin herseyi ertele simdilik çunki menopozun geri donuşu yok cok gecmiş olsun moral bozuklugunu cok iyi anliyorum

Zaten bu rahatsizlik asla tek dr la geçişyirlcek sorun degil bir iki taneye daha goster
Cok sagol kuzum allah razı olsun :KK52::KK19: sonraki adet söneminin3.ya da 4.gununde gidip istediği testleri yaptircam canim ondan sonra o sonuçlarla dedigin gibi baska dr lara gidebilirim gerekirse Hoppa

kızlarrrrr geçen hani demiştim ya pantolonla0rımı denemiştim ya hani daha güzel durabilir demiştim.deneyım bakim bir şunları dedim.ayyy çok güzell olduu:KK73:yaşasınnnn:rolleyes: sizin aranıza katıldığımda 81 le başladım da öncesinde 83 ü gördüm.5 kiloda nasıl fark ettii:KK71:yaşasınnn:rolleyes:
Cok sevindim canim gozun aydin bu sana daha çok moral olcak kilo vermende seni gaza getircek

Valla beni sormayın kızlar 1 tane ev pogacası yedim şekersiz açık cayın yaninda üşendim kahvaltı hazirlamaya şu ilaçlarimi bitireyim o arada da motivasyonumu toplamaya calisicam aslinda sporumu arttirmam lazim eskiden ne guzwl duzenli spor yapardim ben ya şimdi hic düzenli yapamıyorum :olamaz:
Kisa bir moral bozuklugu dan geciyosun uzme kendini bir kac gun kafani dinle tam motive basla verirsin

canım gideli 22 gün oldu 15 gün sonra gelse hani daha yeni gitti.kısa dönem yapacak ya 6 ay dedim tabi yine sen bilirsin ama bence 3 ayı tamamla gel gider sonra 2 buçuk ayı kalır daha mantıklı değilmi.yoksa bayrama gelse 4 ay hiç görüşemicez.hem bana da bahane olur daha da kilo verebilirim
Bencede cok haklisin camim en iyisi tam ortasinda gelmesi

X