- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Aksam ne yiceksin? Cok az kalorili bir seyler ye bariKısır yedim 1 tabak :/
Hic bilmiyorum isvec diyetiniBence isvec
Kac gun suruyor kiKatılıyorum elvan7 ye isveç çok etkili bende eskiden baya kilo vermiştim isveç ile ama zor bir diyet
Kaynatmadan soguk suya atip mi iciliyoryumurta diyeti yap detoks salata nane maydonoz karıştıırp içebilirsin zencefil tarcın karanfi çayı bende ananas aldım kendime o çok iyi ödem atıyo
Yaa zaten ramazan ayindayiz herseyden yiyiyoz ister istemez ve cok duzensiz o yuzden hu 4,5 gunluk surede dengeliyim bari diyorumAdet döneminde detox veya diyet çok zor kaçamak yapiphevesin kırılmasın cnm çünkü insanın acyip iştahı artıyor ve şekerli şey istiyor aç kaldıkça tatilara gözün donmesin
Salata nane maydonoz buz gibi suda günde iki kere soguk soguk iccen zencefil tarcin karanfil kaynat 1 dk 5 dk dinlendir ic tarcin 1 çubuk zencefil taze ceviz büyüklüğünde paracayi 4 5 parca yap karanfil en az 10 tane karanfil yag yagiyo tarcin insulin direnc zencefil odem atiyo benim işyerinde favori cayim oKaynatmadan soguk suya atip mi iciliyor
En fazla 14 gün en az 7 gün yapılıyordu canım sabahları genelde sade kahve var yenen şeyler kısıtlı hatta ekstra çay filan da yok ben bu diyeti yaptığım dönemde sadece su içtim dışarı çıktığımdaKac gun suruyor ki
Hiç bişey yemicem. Akşam oldu zaten gerçi. Eve yeni geldim sayılır.Aksam ne yiceksin? Cok az kalorili bir seyler ye bari
anaa bütün gün bunları mı yedin. Gerçekten aç gezmişsin. Yarına 2 kilo vermiş olursun bakarsın:)Bugun de ac gezdim. Toplamda 2 haslanmis yumurta, 3 kasik labne, domates, salatalik, 3 sutlu kahve, 1 kase yogurt ve semizotu. 3 gundur iki ogunumde birer tane yumurta yiyorum. Hic sevmiyorum ama kalorisi cok az oldugu icin guzel kilo verdim 3 gunde. Pazar gunu iftara davetliyim, gitmezsem ayip olacak birileri oldugu icin mecburen gidicem, o kadar guzel yemek bir arada olunca bozarim kesinpazara kadar cok sıkı sekilde devam, pazar 1 gunlugune abartmadan bozucam. En azindan denicem abartmamayi :) surekli restoranina gittigim bir otel, her seyi nefis yapiyorlar, sefler harika, tatlilara gomulucem muhtemelen :))
Valla helal. Hem temizlik hem spor hem çocuk.. eline saglikYoruldum yaa. Temizlik spor çocuk derken dermanim kalmıyor.2 cam ve perde kaldı sonra bitiyor temizlik isim.günlük ufak tefek işler olur.siz Naptınız
O gun tadini cikar canim bari sonra ki gun nasilsa devam etcen :))Bugun de ac gezdim. Toplamda 2 haslanmis yumurta, 3 kasik labne, domates, salatalik, 3 sutlu kahve, 1 kase yogurt ve semizotu. 3 gundur iki ogunumde birer tane yumurta yiyorum. Hic sevmiyorum ama kalorisi cok az oldugu icin guzel kilo verdim 3 gunde. Pazar gunu iftara davetliyim, gitmezsem ayip olacak birileri oldugu icin mecburen gidicem, o kadar guzel yemek bir arada olunca bozarim kesinpazara kadar cok sıkı sekilde devam, pazar 1 gunlugune abartmadan bozucam. En azindan denicem abartmamayi :) surekli restoranina gittigim bir otel, her seyi nefis yapiyorlar, sefler harika, tatlilara gomulucem muhtemelen :))
Cok saol canim o gun bakalim neler yapcam deniycem hepsini insallah biraz yardimci olurSalata nane maydonoz buz gibi suda günde iki kere soguk soguk iccen zencefil tarcin karanfil kaynat 1 dk 5 dk dinlendir ic tarcin 1 çubuk zencefil taze ceviz büyüklüğünde paracayi 4 5 parca yap karanfil en az 10 tane karanfil yag yagiyo tarcin insulin direnc zencefil odem atiyo benim işyerinde favori cayim o
Bende kurstan geldim mutfak yemek derken bu saat oldu canim yaaYoruldum yaa. Temizlik spor çocuk derken dermanim kalmıyor.2 cam ve perde kaldı sonra bitiyor temizlik isim.günlük ufak tefek işler olur.siz Naptınız
Birazdan bir araştirim bakim merak ettimEn fazla 14 gün en az 7 gün yapılıyordu canım sabahları genelde sade kahve var yenen şeyler kısıtlı hatta ekstra çay filan da yok ben bu diyeti yaptığım dönemde sadece su içtim dışarı çıktığımda
Bide bugün gece 2 de uyandım daha da yatmadim.şuan pili bitmiş kumanda gibiyimValla helal. Hem temizlik hem spor hem çocuk.. eline saglik
Kac kilo verdin toplamda canim? Ben insanlari dikkatlice inceleyen biri olmadigim icin en az 10 kilo vermedikce kimsenin zayifladigini fark etmiyorum mesela.Kızlar millet booylee bir suzuyor beni ama kimse zayiflamissin dimedi