HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Bugun de ac gezdim. Toplamda 2 haslanmis yumurta, 3 kasik labne, domates, salatalik, 3 sutlu kahve, 1 kase yogurt ve semizotu. 3 gundur iki ogunumde birer tane yumurta yiyorum. Hic sevmiyorum ama kalorisi cok az oldugu icin guzel kilo verdim 3 gunde. Pazar gunu iftara davetliyim, gitmezsem ayip olacak birileri oldugu icin mecburen gidicem, o kadar guzel yemek bir arada olunca bozarim kesin pazara kadar cok sıkı sekilde devam, pazar 1 gunlugune abartmadan bozucam. En azindan denicem abartmamayi :) surekli restoranina gittigim bir otel, her seyi nefis yapiyorlar, sefler harika, tatlilara gomulucem muhtemelen :))

Adet döneminde detox veya diyet çok zor kaçamak yapiphevesin kırılmasın cnm çünkü insanın acyip iştahı artıyor ve şekerli şey istiyor aç kaldıkça tatilara gözün donmesin
Yaa zaten ramazan ayindayiz herseyden yiyiyoz ister istemez ve cok duzensiz o yuzden hu 4,5 gunluk surede dengeliyim bari diyorum

Kaynatmadan soguk suya atip mi iciliyor
Salata nane maydonoz buz gibi suda günde iki kere soguk soguk iccen zencefil tarcin karanfil kaynat 1 dk 5 dk dinlendir ic tarcin 1 çubuk zencefil taze ceviz büyüklüğünde paracayi 4 5 parca yap karanfil en az 10 tane karanfil yag yagiyo tarcin insulin direnc zencefil odem atiyo benim işyerinde favori cayim o

Yoruldum yaa. Temizlik spor çocuk derken dermanim kalmıyor.2 cam ve perde kaldı sonra bitiyor temizlik isim.günlük ufak tefek işler olur.siz Naptınız

anaa bütün gün bunları mı yedin. Gerçekten aç gezmişsin. Yarına 2 kilo vermiş olursun bakarsın:)

O gun tadini cikar canim bari sonra ki gun nasilsa devam etcen :))

Cok saol canim o gun bakalim neler yapcam deniycem hepsini insallah biraz yardimci olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…