- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Ben tarrılmıştım aöa yazamadım unuttum 60.8 +300 gr@dibakglstn99 @Water Air Dil-i bitab siz geçen cuma tartilmış miydiniz tekrar yazar mısınız rica etsem
O puding baya kalorili bişey olmuş sanırım.Kızlar bende yeni geldim eve ben erken yedim kıymalı yumurta peynir zeytin yedim bir de avakado muz hurma ve kakao ile kendime puding yaptım enfes oldu spor da yaptım bugün ki görevleri mi yerine getirdiğimi düşünüyorum
Benim sacim tam belimin orta kisminda kisa zaman once şekilli kat tarzinda kestirmiştim ama ben uzun sevenlerdenim ama sende uzun zamandir kesmediysen kesip degisiklik yapabilirsin tarzi biraz degistirsinSelam kizlarr. Sjmdi eve geldim, yayildim koltuga kahve iciyorum. Sacimi kestirsem mi uzatsam mi onu dusunuyordum. Tam ara boyda su an, omuzlarimda. Sizin sac boyunuz ne
Sen kendini hangi sac tipiyle mutlu hissediyorsan oyle kestir bence ben uzun severim mesalaEvdeyim yan gelip yatiyorum. Sacimi kestiresim var gecen sene bu zamanlarda kestirmistim cok rahat etmistim, fotograflarima bakiyorum hangi sacla daha guzelim diye
Unutur muyum canım ben zaten tartı manyağı bir insanım sabah akşam yatmadan önce 3 kere tartılırımO puding baya kalorili bişey olmuş sanırım.
Bide yarın tartı günümüz tamam mı unutma
Normal ekmek mi yedin canim yoksa tam bugday falan mi?Günaydın kızlar kahvaltı 1 yum ile çeyrek ekmek domates salatalik zeytin çay az peynir çok aşırı acikmis uyandım ekmeği o yüzden yedim kızlar
2 kilo mu verdin yoksa kııız :)) hadi inşallah. Ben de eksi gördüm çok güzel ve inanamadım tekrar tekrar tartıldım:) bugün de sıkı tutarsam vuhuuGood morning peoplebugun gec kalktim isim ogleden sonra. Kahve iciyorum su an. Yumurta hasliyorum bir de. 3 tatli kasigi labne yedim. 1 tane de yumurta ve domates yicem. Cok guzel bir eksi gordum bu sabah, gecen hafta sabit kaldim diye boyle oldu herhalde. Haftaya 59lari gorucem sanirim