HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Sutlu kahve iciyorum. Canim cok sıkıldı bu hafta evde ama arkadaslarla disari cikmamaya calisicam bir sure. Cumadan beri 2 kere ciktim, 1 kere de arkadaslar bana geldi, ucunde de rejim gitti cunku. 3 hafta sonra cesmeye gidiyorum, o zamana kadar mumkun oldugunca cok sıkı devam edicem diyete, tatilde cok kotu bozarim cunku :) gelince de diger tatile kadar yine diyete devam.

Kızlar bende yeni geldim eve ben erken yedim kıymalı yumurta peynir zeytin yedim bir de avakado muz hurma ve kakao ile kendime puding yaptım enfes oldu spor da yaptım bugün ki görevleri mi yerine getirdiğimi düşünüyorum

O puding baya kalorili bişey olmuş sanırım.
Bide yarın tartı günümüz tamam mı unutma

Selam kizlarr. Sjmdi eve geldim, yayildim koltuga kahve iciyorum. Sacimi kestirsem mi uzatsam mi onu dusunuyordum. Tam ara boyda su an, omuzlarimda. Sizin sac boyunuz ne
Benim sacim tam belimin orta kisminda kisa zaman once şekilli kat tarzinda kestirmiştim ama ben uzun sevenlerdenim ama sende uzun zamandir kesmediysen kesip degisiklik yapabilirsin tarzi biraz degistirsin

Dunki ifar menisu: kucuk bir kase turlu misket kofte
Arpa sehriyen pilav yaptim sadece arpa 4 kasik
1 kupa ayran
1 kare pide icindeki beyazi alinmis
Aci sus biber
4 çay. 2 hurma
1 kare haşhasli revani
3 catal karpuz kucuk dilimler
Sahur: 2 kare pide
2 kasik arpa pilavi
2 kasik turlunun suyundan ve 2 kofte
Biraz domates
Bir ucgen peynir. 2 dilim suzme peynir
4 yesil zeytin
1 kasik nutella

günaydın kızlarrr akşam iftarda 4 yk et sote 5 sarma ve bir 200ml sprite içtim 1 dilim ekmek küçük bir kase dondurma yedim çerez kasesi 5 yk kaşığı kadar. papatyaçayı ve yeşil çay içtim.. sahurda activia yeni bir şey çıkarmış 117 kalori idi ceviz haşhaş yulaf diye onu yedim.5 sarma yedim cevizli su içip uyudum 1de hurma vardı pardon dün birde 6000 adım atmışım

2 kilo mu verdin yoksa kııız :)) hadi inşallah. Ben de eksi gördüm çok güzel ve inanamadım tekrar tekrar tartıldım:) bugün de sıkı tutarsam vuhuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…