- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim burdakiler 30 gr versen fark eder hafta da bir tartılıyorum geçen hafta dan bu yana ne gitti bilmiyorum önceki hafta 2 gitti.Kac kilo verdin toplamda canim? Ben insanlari dikkatlice inceleyen biri olmadigim icin en az 10 kilo vermedikce kimsenin zayifladigini fark etmiyorum mesela.
Daha belli olmaz bence canim. En az 1 ay sonra fark edilmeye baslar bence.Bizim burdakiler 30 gr versen fark eder hafta da bir tartılıyorum geçen hafta dan bu yana ne gitti bilmiyorum önceki hafta 2 gitti.
Evet doğru...Daha belli olmaz bence canim. En az 1 ay sonra fark edilmeye baslar bence.
Bak canim kilo tartida bazen gider vucut olarak belli olmaz ama bazende tartida bisey fark olmaz vucut olrak zayiflarsin hemen aynada fit olcam die duşunme sabret tatlimKızlar millet booylee bir suzuyor beni ama kimse zayiflamissin dimedi
Evet evet tabii.duyduğunda insan daha motive olur ya o yüzden seettim dahaa cokk kilo varBak canim kilo tartida bazen gider vucut olarak belli olmaz ama bazende tartida bisey fark olmaz vucut olrak zayiflarsin hemen aynada fit olcam die duşunme sabret tatlim
İlk ne zaman tartilmistin? Tebrikler:)Günaydın kızlar 77.7 iken bugün 76.500 geldim
5 günde 5,5 kilomu verdinPazartesi 69kg ile başladım bu sabah 63.7kg çıktım mutluluktan havalara uçuyorum hedef 55kg keşke biraz sporda yapabilsem