HEDEF: ** haftada 1 kilo **

2 kilo mu verdin yoksa kııız :)) hadi inşallah. Ben de eksi gördüm çok güzel ve inanamadım tekrar tekrar tartıldım:) bugün de sıkı tutarsam vuhuu
Yok canim nerde bende o sans :)) 1.3 verdim. Bugun cok sıkı tutup bi 200-300 daha verelim dondurma falan yeme dun de tatli falan yemesen daha da cok eksi gorecektin demek.

ayy ne güzel darısı bana cnm

Hadi maşalllah

Kizlar bir hafta icinde regl olcam oruç tutamiycam o zamn soyle bir detoks veya şok diyet yapmak istiyorum napabilirim acaba hangisi daha iyi bilen varmi en guzeli hangisi ki..!

Kizlar bir hafta icinde regl olcam oruç tutamiycam o zamn soyle bir detoks veya şok diyet yapmak istiyorum napabilirim acaba hangisi daha iyi bilen varmi en guzeli hangisi ki..!
yumurta diyeti yap detoks salata nane maydonoz karıştıırp içebilirsin zencefil tarcın karanfi çayı bende ananas aldım kendime o çok iyi ödem atıyo

Katılıyorum elvan7 ye isveç çok etkili bende eskiden baya kilo vermiştim isveç ile ama zor bir diyet
Ben yaptığımda 6 kilo verdim . Ve devamında diyet yapabiliyordum.
Şimdi ise hâlâ doğru dürüst diyet yapamadım. Kaçamaklar çok oluyor .
Ama o diyetten sonra nefsim körelmiş. Diyet yapmaya heves gelmişti.

Adet döneminde detox veya diyet çok zor kaçamak yapiphevesin kırılmasın cnm çünkü insanın acyip iştahı artıyor ve şekerli şey istiyor aç kaldıkça tatilara gözün donmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…