- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Yok canim nerde bende o sans :)) 1.3 verdim. Bugun cok sıkı tutup bi 200-300 daha verelim2 kilo mu verdin yoksa kııız :)) hadi inşallah. Ben de eksi gördüm çok güzel ve inanamadım tekrar tekrar tartıldım:) bugün de sıkı tutarsam vuhuu
ayy ne güzel darısı bana cnmGood morning peoplebugun gec kalktim isim ogleden sonra. Kahve iciyorum su an. Yumurta hasliyorum bir de. 3 tatli kasigi labne yedim. 1 tane de yumurta ve domates yicem. Cok guzel bir eksi gordum bu sabah, gecen hafta sabit kaldim diye boyle oldu herhalde. Haftaya 59lari gorucem sanirim
Pztesinden perşembeye hem deBen gecen haftaki kilom 62.2ye gore hesaplayip 1.3 verdim dedim ama bozdugum icin 62.6 cikmistim pazartesi, 1.7 vermisim aslinda
EvetPztesinden perşembeye hem de
Hadi maşalllahGood morning peoplebugun gec kalktim isim ogleden sonra. Kahve iciyorum su an. Yumurta hasliyorum bir de. 3 tatli kasigi labne yedim. 1 tane de yumurta ve domates yicem. Cok guzel bir eksi gordum bu sabah, gecen hafta sabit kaldim diye boyle oldu herhalde. Haftaya 59lari gorucem sanirim
Bence isvecKizlar bir hafta icinde regl olcam oruç tutamiycam o zamn soyle bir detoks veya şok diyet yapmak istiyorum napabilirim acaba hangisi daha iyi bilen varmi en guzeli hangisi ki..!
yumurta diyeti yap detoks salata nane maydonoz karıştıırp içebilirsin zencefil tarcın karanfi çayı bende ananas aldım kendime o çok iyi ödem atıyoKizlar bir hafta icinde regl olcam oruç tutamiycam o zamn soyle bir detoks veya şok diyet yapmak istiyorum napabilirim acaba hangisi daha iyi bilen varmi en guzeli hangisi ki..!
Evde normal ekmek vardı ondan yedim.ama bir parcaydi icinidecikariyorumNormal ekmek mi yedin canim yoksa tam bugday falan mi?
Ben yaptığımda 6 kilo verdim . Ve devamında diyet yapabiliyordum.Katılıyorum elvan7 ye isveç çok etkili bende eskiden baya kilo vermiştim isveç ile ama zor bir diyet
Ay çok severim olsada yesek bol baharatlı bol acılı nar ekşiliKısır yedim 1 tabak :/
Misafirlikteyim ondan seçme şansım yoktu. Ama dediğin iyi fikirmiş evinde yaparsam kullanırımBen kısırı kinoa ile yapıyorum hem sisirmiyo hemde kalorisi az tavsiye ederim
Aman ben yedim sen yeme :))Ay çok severim olsada yesek bol baharatlı bol acılı nar ekşili