- 13 Haziran 2012
- 4.030
- 11.190
Arada illa ki tatli yiceksin canim oruc tutuyorsun o kadarcik olur. Her aksam yemedigin surece sorun yokBir kare fistikli kadayif yedim umarim bu gece az kalori almişimdir
Aslinda belki oruc olmasaydi yine dayanabilirdimde niyeyse ramazanda tatli ihtiyaci duyuyorsun ve şekerin duşüyor dikkat etmeye çalişiyom yinedeArada illa ki tatli yiceksin canim oruc tutuyorsun o kadarcik olur. Her aksam yemedigin surece sorun yok
Slm kızlar ya ben koptum iyice çok yoğunum bide ramazana alışma dönemi ama çok şükür yavaş yavaş adapte oluyorum en azından yediklerime dikkat ediyorum cuma tartı olduğunu unutmusum listeden cikarildim mi yoksa
Bir kakış klasiği :))Hello ladies cok pis bozdum diyeti pisman degilim cunku cok guzel seyler yedim 5200 kalori aldimmidem oyle sisti ki patlicam zor nefes aliyorum :)) 2 gun tartilmicam 1.5 kg arti gorurum kesin cunku
Yok canım listedesinSlm kızlar ya ben koptum iyice çok yoğunum bide ramazana alışma dönemi ama çok şükür yavaş yavaş adapte oluyorum en azından yediklerime dikkat ediyorum cuma tartı olduğunu unutmusum listeden cikarildim mi yoksa
Canım onun yerine yoğurda zerdeçal karabiber tarçın koy yeBu arada gece yatmadan bir tatlı kaşığı bala ıraz limon sıkıp bir ck zencefil bir ck zerdeçal katip yiyorum bakalım etkisi ne olacak 3 gündür yapiyorum
Onu daha önce yapmıştım cnm yoğurt ramazanda çok şişiriyor iftarda çok yemesemde gece yatana kadar midem sis oluyorCanım onun yerine yoğurda zerdeçal karabiber tarçın koy ye
Neden yanlış anlayım aksine sevindim düşünüp sorduğun için çok iyisin:)liliyaa canim nasilsin bir sikintin sorunun'mu, var.!
Benim buraya katildiğim motivasyonlu.,dinamik, her msji canli liliyayla şimdiki sen farklisiniz canim belki bu kadar enerjik canli istekli olmadiğin için kilo veremiyosundur bir sikintin varsa paylaşabilirsin yardim edemesekte, belki konuşuruz rahatlarsin boyle sikkin,hemen kaçar gibisin, lutfen beni yanliş anlama kaç gundur dikkati mi çekti bir arkadaş olarak soruyorum. ❤
Belli oluyor canim birşeylerin hoşuna gitmedigi yapcak bisey yok artik kendini toplayip eşin gelene kadar kendine bir hedef koyup motivasyonunu yukseltmelisin canimNeden yanlış anlayım aksine sevindim düşünüp sorduğun için çok iyisin:)
Sıkıntım yok çok şükür galiba eşim burda olmadığı için biraz mutsuzum.
motivasyon da gitti tabi biraz. ama diyeti birakmicam hala bir hedefim var.