HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Arada illa ki tatli yiceksin canim oruc tutuyorsun o kadarcik olur. Her aksam yemedigin surece sorun yok
Aslinda belki oruc olmasaydi yine dayanabilirdimde niyeyse ramazanda tatli ihtiyaci duyuyorsun ve şekerin duşüyor dikkat etmeye çalişiyom yinede

Elimden geldiğince ramazanda dikkat edicem ama ağır spor yapamicam en azından almam inşallah çünkü her ramazanda kilo alırım ben görüşmek üzere görüşürüz inşallah bugün tartım 66.500 du malesef ama regl oncesiyim ve ramazandan dolayı kabizim

Bu arada gece yatmadan bir tatlı kaşığı bala ıraz limon sıkıp bir ck zencefil bir ck zerdeçal katip yiyorum bakalım etkisi ne olacak 3 gündür yapiyorum

Sahur: 3 kaşk bulgur
3 kaşk hoşaf
1 uçgen peynir
4 yeşil zeytin
Kucuk dilim karpuz
2 tk nutella
Bir kaç aci biber
1 parça gogus eti
Çeyrek lavaş
Avuc kadar pide
2 cay
4 brdk su

liliyaa canim nasilsin bir sikintin sorunun'mu, var.!
Benim buraya katildiğim motivasyonlu.,dinamik, her msji canli liliyayla şimdiki sen farklisiniz canim belki bu kadar enerjik canli istekli olmadiğin için kilo veremiyosundur bir sikintin varsa paylaşabilirsin yardim edemesekte, belki konuşuruz rahatlarsin boyle sikkin, hemen kaçar gibisin, lutfen beni yanliş anlama kaç gundur dikkati mi çekti bir arkadaş olarak soruyorum.

Neden yanlış anlayım aksine sevindim düşünüp sorduğun için çok iyisin:)
Sıkıntım yok çok şükür galiba eşim burda olmadığı için biraz mutsuzum.
motivasyon da gitti tabi biraz. ama diyeti birakmicam hala bir hedefim var.

Belli oluyor canim birşeylerin hoşuna gitmedigi yapcak bisey yok artik kendini toplayip eşin gelene kadar kendine bir hedef koyup motivasyonunu yukseltmelisin canim

Gunaydin kizlar. Kahvalti 2 tabak profiterol ve sutlu filtre kahve dun yemekten sonra yeni acilan bi yere gittik tatlilar superdi, annemlere aldim birkac cesit ama profiterolu yemis bulundum o da onlarindi simdi diyete devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…