HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Napiyorsunuz kızlar sabah baş ağrısı yla uyandım ben.oglus ta bana is çıkardı ben lavabodayken tuz posetini nasil aldiysa tüm evi tuza buladi :işsiz:dip köşe temizlik yaptım
Gunaydin kizlar. Kahvalti 2 tabak profiterol ve sutlu filtre kahve :confused: dun yemekten sonra yeni acilan bi yere gittik tatlilar superdi, annemlere aldim birkac cesit ama profiterolu yemis bulundum o da onlarindi :confused::KK48: simdi diyete devam :KK48:
Kız sen nittin böyle

Napiyorsunuz kızlar sabah baş ağrısı yla uyandım ben.oglus ta bana is çıkardı ben lavabodayken tuz posetini nasil aldiysa tüm evi tuza buladi :işsiz:dip köşe temizlik yaptım

Kız sen nittin böyle
Ben arada sapitiyorum boyle canim birkac gun sonra normale donuyorum :)) spor olmus sana da canim :))

Senin boyun kaçtı canım bence öyle pek fazlaligin yok o yüzden agirdan alıyorsun gibime geliyor.
Ayy sorma çok yoruldum :işsiz:
Hastanede olcturdugumde 166 ciktim spor salonunda 167. Ikisinin arasi bir sey herhalde :) 3 aydir diyetteyim cok yavas verdim o yuzden sıkıldım haftada ya da iki haftada bir mutlaka feci sekilde bozuyorum diyeti :))

Tee kizceler dun misafirlikteydik 1.5 lahmacun 3 tulumba yedim gecede sahura kalktim iki yumurta bir dilim ekmek yedim sabah 8.30 uyandim perdeler camlar legende yorgan yikamalar camasirlar sabahtan beri 6 mk camasir yikadim banyolar derken daha yeni oturdum oruc oruc 5.5 saat ev isi yaptim simdi tartildim 60 kg okdr calistm ettim dünkü yediklerim mi kilo yapti ne aksama cacik mantarli pilav yerim heralde ödülde magnum yerim

sahur + kahvaltı=
2 tabak kabak yoğurtlu
Süzme Peynir 1 kk yarım parça da çeçil
Çok az salatalık 3 dilim falan
Bir de kiraz
Ve kahve (1/8 su bardağı süt kattım)

Dün bir saat temizlik 22 dk Leslie 20 dk orta hız yürüyüşüm vardı
Ay kızlar burayı kaçırdım son kısımları takip edemiyorum :KK43: kusura bakmayın
Sınav dönemim artı Ramazan derken..

Sutlu kahve ve biraz tatli bir seyler yedim, mekik, ekler falan. Arkadaslarim geldi onlar yerken ben bakamadim :)) yarin da disari cikicam az yemeye calisicam. Pazartesi yine tam gaz devam insallah :)

X