HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Ayyy bu tatli, serbetli sevmeyenlere hastayim keske kilo aldirmasa ama aldirdigi icin keşke sevmeseydimm

Hayirli olsun canim allah tamamini erdirsin i sallah dugunude burda yazarsin insallah bende cok severim baklaayi ama antep yemedim

Erkeklerin metobalizmasi farkli olur ama seninkide motor gibi calisiyor herhalde allah yardimcin olsun oo daha zor ama zayiflayinca kocana hava atma mutluğunuda sen yasiycan devaammm

10 tane papaz erik yedim. Islerimi bitirdim ofisten cikicam simdi manikur pedikure gidicem. Eve gecip dus alip disari cikicam sonra. Canim dondurmali irmik helvasi cekiyor, aksam yarim porsiyon yiyebilirim
Arada nefsi koreltmek lazim bu aksam ye ki diger gunler icinde kalip surejki saldirmazsin

Hello ladies cok pis bozdum diyeti pisman degilim cunku cok guzel seyler yedim 5200 kalori aldim midem oyle sisti ki patlicam zor nefes aliyorum :)) 2 gun tartilmicam 1.5 kg arti gorurum kesin cunku

Bu arada kizlar ben dun gece saat 00.5 de karin kasi egzersizi
Kalca back egzersizi yapmistim bu aksamda yapmayi duşunuyom ama çok rahatsizim bakalim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…