Kız sen nittin böyleGunaydin kizlar. Kahvalti 2 tabak profiterol ve sutlu filtre kahvedun yemekten sonra yeni acilan bi yere gittik tatlilar superdi, annemlere aldim birkac cesit ama profiterolu yemis bulundum o da onlarindi simdi diyete devam
Ben arada sapitiyorum boyle canim birkac gun sonra normale donuyorum :)) spor olmus sana da canim :))Napiyorsunuz kızlar sabah baş ağrısı yla uyandım ben.oglus ta bana is çıkardı ben lavabodayken tuz posetini nasil aldiysa tüm evi tuza buladidip köşe temizlik yaptım
Kız sen nittin böyle
Senin boyun kaçtı canım bence öyle pek fazlaligin yok o yüzden agirdan alıyorsun gibime geliyor.Ben arada sapitiyorum boyle canim birkac gun sonra normale donuyorum :)) spor olmus sana da canim :))
Hastanede olcturdugumde 166 ciktim spor salonunda 167. Ikisinin arasi bir sey herhalde :) 3 aydir diyetteyim cok yavas verdim o yuzden sıkıldım haftada ya da iki haftada bir mutlaka feci sekilde bozuyorum diyeti :))Senin boyun kaçtı canım bence öyle pek fazlaligin yok o yüzden agirdan alıyorsun gibime geliyor.
Ayy sorma çok yoruldum
Boyun iyiymiş kilon öyle çok göze batmiyordur.Hastanede olcturdugumde 166 ciktim spor salonunda 167. Ikisinin arasi bir sey herhalde :) 3 aydir diyetteyim cok yavas verdim o yuzden sıkıldım haftada ya da iki haftada bir mutlaka feci sekilde bozuyorum diyeti :))
Kolay gelsin canım iyi yapmışsın mis gibi olur her yerSahurda bir poğaça, bir haşlanmış yumurta yedim . Akşam menüsü annemden . Eşim şehir dışında. Fırsat bu fırsat temizlik yapmaya karar verdim.
saol canımKolay gelsin canım iyi yapmışsın mis gibi olur her yer
Bugün durulur musun acebaşimdi de 2 tane tost yedim kaşarlı. 2 gündür manyak gibi yedim yine