- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Uzulme bu hafta verirsin canikom58,80 cuma gecen cuma 11 mayısta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzulme bu hafta verirsin canikom58,80 cuma gecen cuma 11 mayısta
Ayyy bu tatli, serbetli sevmeyenlere hastayim keske kilo aldirmasa ama aldirdigi icin keşke sevmeseydimmtarçınlı sıcak su iç benim tatlı krizlerini o bastırıyo yaklaşık 1,5 aydır tatlı yemiyorum ben bir kare bitter kahve yanında arada haftada bir gofret kaçamağı oluyor. hepsi o aman aman çok şükür tatli krizim yok benim regl zamanı bile.hatta şerbetli tatlı hiç yemem senede 1 kere oda geçrek antep baklavası olursa genelde sütlü severim
Benim pasada öyle tüm hayatım ona endeksli. O uyudugunda tüm işi halledip ona vakit ayiriyorum hepHayır çalışmıyorum. Bebek var ya tüm günümu alıyor nerdeyse.
Makarna yerine başka seyler yee canim yumurta şart degil ama daha az kalori. Tarzi yiyecekler yiyebilirsinayy beni makarna bitiriyoooo yumurta yemem lazım
Hayirli olsun canim allah tamamini erdirsin i sallah dugunude burda yazarsin insallah bende cok severim baklaayi ama antep yemedimaa allah allah ya bende de tam tersi oldu içmicem bidaha
ayyy iki hafta önce beni istemeye geldiler sözlüm antepli akrabaları antepten baklava getirmişlerdi böyle bi lezzet olamaz ya bu zamana kadar hiç baklava yememişim dedim onu yeyince
Erkeklerin metobalizmasi farkli olur ama seninkide motor gibi calisiyor herhalde allah yardimcin olsun oo daha zor ama zayiflayinca kocana hava atma mutluğunuda sen yasiycan devaammmbeni kocam mahvediyor adam günde 7-8 kere yemek yiyor 65 kilonun üstünü görmüyor.benide zorla masaya oturtturuyor sağlıksız beslenmeyide seviyor bereket kolayı bıraktık sebzeyi ağır ağır öğretiyorum ama börek içinde yiyo sebzeyi. bir insan gece yatmadan yemek yermi ya sabah zor ediyo açımm ölüyom sabah evden atıştırıp çıkıyo işte kahvaltı oğlen yiyo işten geliyor yiyo. ben geç geliyorum eve bide yiyo benle, yatmadan yiyo abur cuburuda demiyorum cips çıkılata bazen tatlı krizi tutuyo adamın 3 tane halley yiyo adamın göbeğide çıkmıyor yemeside az değil dolu dolu vala sigarasıda yok evlenınce kilo alırsın dediler oda yok ben aldım gören sen kilomu aldıınn .bu kg kaldığıma bazen şükrediyorum cumartesi pazar o yüzden kilo alıyorum hep sofra muhb.aslında kızlar bakarsanız ben büyük mücadele verıyorum evdee
allahım tam hayalimdeki hayat keşke 7/24 yemek yesem ve hep 50kg olsam
Ayyy taze gelin adayi aşktan yemiyom dersinben de bu akşam sözlümle buluşcam inşallah yemek yemem
Arada nefsi koreltmek lazim bu aksam ye ki diger gunler icinde kalip surejki saldirmazsin10 tane papaz erik yedim. Islerimi bitirdim ofisten cikicam simdi manikur pedikure gidicem. Eve gecip dus alip disari cikicam sonra. Canim dondurmali irmik helvasi cekiyor, aksam yarim porsiyon yiyebilirim
Tebrikler canimIyi aksamlar kızlar günlerdir uğrayamiyorum araniza çok kaynatmışsınız okuya okuya bitiremedim bugünkü kilo bildirimimi de yapayım dostlar gećen hafta 66.6 ydım bu hafta 65.7 yim fark -900
Allah kabul etsinIftar:4 kaşik yeşil mercimekli bulgur pilavi
3 adet tavuk
1 kepçeden az kremali tavuk çorba
1 kepce kayisi hoşafi
Biraz aci sus biber
Biraz maydonoz
Iki isirik pide
1 cay bardagi ayran
Saol canimAllah kabul etsin
Ayy cok guldum :))Hello ladies cok pis bozdum diyeti pisman degilim cunku cok guzel seyler yedim 5200 kalori aldim midem oyle sisti ki patlicam zor nefes aliyorum :)) 2 gun tartilmicam 1.5 kg arti gorurum kesin cunku