HEDEF: ** haftada 1 kilo **

tarçınlı sıcak su iç benim tatlı krizlerini o bastırıyo yaklaşık 1,5 aydır tatlı yemiyorum ben bir kare bitter kahve yanında arada haftada bir gofret kaçamağı oluyor. hepsi o aman aman çok şükür tatli krizim yok benim regl zamanı bile.hatta şerbetli tatlı hiç yemem senede 1 kere oda geçrek antep baklavası olursa genelde sütlü severim
Ayyy bu tatli, serbetli sevmeyenlere hastayim keske kilo aldirmasa ama aldirdigi icin keşke sevmeseydimm

aa allah allah ya bende de tam tersi oldu içmicem bidaha :KK43:

ayyy iki hafta önce beni istemeye geldiler sözlüm antepli akrabaları antepten baklava getirmişlerdi böyle bi lezzet olamaz ya bu zamana kadar hiç baklava yememişim dedim onu yeyince :KK48:
Hayirli olsun canim allah tamamini erdirsin i sallah dugunude burda yazarsin insallah bende cok severim baklaayi ama antep yemedim

beni kocam mahvediyor adam günde 7-8 kere yemek yiyor 65 kilonun üstünü görmüyor.benide zorla masaya oturtturuyor sağlıksız beslenmeyide seviyor bereket kolayı bıraktık sebzeyi ağır ağır öğretiyorum ama börek içinde yiyo sebzeyi. bir insan gece yatmadan yemek yermi ya sabah zor ediyo açımm ölüyom sabah evden atıştırıp çıkıyo işte kahvaltı oğlen yiyo işten geliyor yiyo. ben geç geliyorum eve bide yiyo benle, yatmadan yiyo abur cuburuda demiyorum cips çıkılata bazen tatlı krizi tutuyo adamın 3 tane halley yiyo adamın göbeğide çıkmıyor yemeside az değil dolu dolu vala sigarasıda yok evlenınce kilo alırsın dediler oda yok ben aldım gören sen kilomu aldıınn .bu kg kaldığıma bazen şükrediyorum cumartesi pazar o yüzden kilo alıyorum hep sofra muhb.aslında kızlar bakarsanız ben büyük mücadele verıyorum evdee:KK70:
Erkeklerin metobalizmasi farkli olur ama seninkide motor gibi calisiyor herhalde allah yardimcin olsun oo daha zor ama zayiflayinca kocana hava atma mutluğunuda sen yasiycan devaammm

10 tane papaz erik yedim. Islerimi bitirdim ofisten cikicam simdi manikur pedikure gidicem. Eve gecip dus alip disari cikicam sonra. Canim dondurmali irmik helvasi cekiyor, aksam yarim porsiyon yiyebilirim :kk77:
Arada nefsi koreltmek lazim bu aksam ye ki diger gunler icinde kalip surejki saldirmazsin

Hello ladies cok pis bozdum diyeti pisman degilim cunku cok guzel seyler yedim 5200 kalori aldim :confused: midem oyle sisti ki patlicam zor nefes aliyorum :)) 2 gun tartilmicam 1.5 kg arti gorurum kesin cunku :confused:

Bu arada kizlar ben dun gece saat 00.5 de karin kasi egzersizi
Kalca back egzersizi yapmistim bu aksamda yapmayi duşunuyom ama çok rahatsizim bakalim belki

X