HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Merhaba kızlar ben regl oldum bugün umarım fazlaligim bundandır çok erken oldum ama bugün yarim saat hiit cardio yaptım ve ev temizliği sırtımı belimi hissetmiyorum

Merhaba kızlar ben regl oldum bugün umarım fazlaligim bundandır çok erken oldum ama bugün yarim saat hiit cardio yaptım ve ev temizliği sırtımı belimi hissetmiyorum
Regl dendir canim sikma canini verirsin iyi gidersen bir hafta sonra super kilo bildirimin olcak

Sinavin iyi gecsinde diyetide dikkat et aorun olmaz canim

Gunaydin kizlar. Kahvalti 2 tabak profiterol ve sutlu filtre kahve dun yemekten sonra yeni acilan bi yere gittik tatlilar superdi, annemlere aldim birkac cesit ama profiterolu yemis bulundum o da onlarindi simdi diyete devam
Hem yiyip hem diyete devam da guzel valla

Kolay gelsin canim temizlik imandan gelir derler super bisey nefes aliyosun resmen ama bir o kadarda çok yorucu
Ayy magnum da bu gorgunlugun ustune iyi gelir

2 ymk kaşığı mantarli pilav bi rosto kofte ince dilim cacik ictim 3 bardak su kesildim vala dondurma yida yiyemicem sanirim uyip kalcam aclik degilde susuzluk vuruyo insani Allah kabul eder ıns orucumuzu tatlida incir uyutma yaptim sade sut ve incir tam diyetlik ama yicem mi bilmiyom yarin yine davetliyiz umarım az yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…