Duruldum su an yoksa toparlamasi cok zor ve stresli oluyoBugün durulur musun aceba
Afiyet olsun cnm sen niye 12.takımdan ayrıldın asyaKızlar akşam 4 tavuk köfte salata ayran ve 3 sarma
Regl dendir canim sikma canini verirsin iyi gidersen bir hafta sonra super kilo bildirimin olcakMerhaba kızlar ben regl oldum bugün umarım fazlaligim bundandır çok erken oldum ama bugün yarim saat hiit cardio yaptım ve ev temizliği sırtımı belimi hissetmiyorum
Sinavin iyi gecsinde diyetide dikkat et aorun olmaz canimsahur + kahvaltı=
2 tabak kabak yoğurtlu
Süzme Peynir 1 kk yarım parça da çeçil
Çok az salatalık 3 dilim falan
Bir de kiraz
Ve kahve (1/8 su bardağı süt kattım)
Dün bir saat temizlik 22 dk Leslie 20 dk orta hız yürüyüşüm vardı
Ay kızlar burayı kaçırdım son kısımları takip edemiyorumkusura bakmayın
Sınav dönemim artı Ramazan derken..
Hem yiyip hem diyete devam da guzel vallaGunaydin kizlar. Kahvalti 2 tabak profiterol ve sutlu filtre kahvedun yemekten sonra yeni acilan bi yere gittik tatlilar superdi, annemlere aldim birkac cesit ama profiterolu yemis bulundum o da onlarindi simdi diyete devam
Çokk tatlidir simdi yaa maşallah ona yerim onu :))Napiyorsunuz kızlar sabah baş ağrısı yla uyandım ben.oglus ta bana is çıkardı ben lavabodayken tuz posetini nasil aldiysa tüm evi tuza buladidip köşe temizlik yaptım
Kız sen nittin böyle
Kolay gelsin canim cok sukur biz ramazan gelmedem bitirdik ki zorluk yaşamayalim dieMerhaba kızlar ,
Temizliğe başladım . Bugün yatak odası camları sildim perdeleri yıkadım şimdi duvar siliyorum . Baza içini de hallettim . Dolap içleri kaldı.
Inşallah cnm sen osmaniyelimiydinRegl dendir canim sikma canini verirsin iyi gidersen bir hafta sonra super kilo bildirimin olcak
Kolay gelsin canim temizlik imandan gelir derler super bisey nefes aliyosun resmen ama bir o kadarda çok yorucuTee kizceler dun misafirlikteydik 1.5 lahmacun 3 tulumba yedim gecede sahura kalktim iki yumurta bir dilim ekmek yedim sabah 8.30 uyandim perdeler camlar legende yorgan yikamalar camasirlar sabahtan beri 6 mk camasir yikadim banyolar derken daha yeni oturdum oruc oruc 5.5 saat ev isi yaptim simdi tartildim 60 kg okdr calistm ettim dünkü yediklerim mi kilo yapti ne aksama cacik mantarli pilav yerim heralde ödülde magnum yerim
Bende dört çocuk var . Erken yapsam geri kirleniyor .Kolay gelsin canim cok sukur biz ramazan gelmedem bitirdik ki zorluk yaşamayalim die
Dikkat et canim sonra yine kili alcan bu seferde vermeye uğraşcan ye tabi cokta kendini sikma ama ust uste ve fazla abartmaşimdi de 2 tane tost yedim kaşarlı. 2 gündür manyak gibi yedim yine
Hayir canimInşallah cnm sen osmaniyelimiydin
Takım kapandı canım yaaAfiyet olsun cnm sen niye 12.takımdan ayrıldın asya
Aa niye kiTakım kapandı canım yaa