HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Selam kizlar. Sabah cok acelem vardi kahvalti yapamadim, yolda kahve ictim sadece. Simdi ofise geldim, bir seyler yedim. 1 haslanmis yumurta, 1 salkim domates, 2 kibrit kutusu ezine peyniri, 10 yesil erik. Kahve yapicam simdi.
Ve aleykum selam canim suana kadar guzel gitmişsin bakalim bu saatten sonra istikrarli gidersen gunu guzel kapatirsin

Hoşgeldin canım tabi baslayabilirsin bizimle:)
Boyun uzunmus 60 kilo bile ideal durur aslında ama senin tercihin tabi.
Meyve sebze hiç mi yiyemiyorsun ?

160 kalori az değil ki istedikce yeme bence. Günde 1 tane yiyebilirsin. Onun yerine kuru kayısı tercih edebilirsin

Hoşgeldin canım tabi baslayabilirsin bizimle:)
Boyun uzunmus 60 kilo bile ideal durur aslında ama senin tercihin tabi.
Meyve sebze hiç mi yiyemiyorsun ?

sebze olarak kabak bezelye taze fasulye yiyorum, domates salatalık bile yemiyorum o derece. Meyve aslında yerim ama meyve yemek aklıma gelmiyor öğle arasında marketten muz aldım ara öğünde onu yicem

Cok kotu bir aclik krizi geldi kizlar, biraz fazla yedim 2 dilim cavdar ekmegi, pinar beyaz surdum ekmeķlere. 2 dilim pastirma. 3 tane etimek yedim, onlara da pinar beyaz surdum. Yine bir suru karbonhidrat almis oldum kac gundur her kalktigimda bugun protein agirlikli beslenicem diyorum kendi kendime ama bir turlu olmuyor yarin 61leri gormem icin artik hicbir sey yememem lazim. 1 haftadir yerimde sayiyorum diye motivasyonum inanilmaz dustu, nasil yukseltebilirim motivasyonumu sizce

Yiceklerini sabahtan hazırla.açlık krizi geldiğinde karbonhidrat a saldirmazsin hem.bide beni dinleyip hergün tartilmassan motivasyonun dusmicek.

sebze olarak kabak bezelye taze fasulye yiyorum, domates salatalık bile yemiyorum o derece. Meyve aslında yerim ama meyve yemek aklıma gelmiyor öğle arasında marketten muz aldım ara öğünde onu yicem
Zaten meyve fazla yememek daha iyi cunki cok şeker var onlarda yiyorsanda biir meyveyi gecmiycek ekşi meyveleri katmiyoz tabi bu arada ben bu diyette sirf baska seyler yemiyim hemen doyiyim die o kadar cok domates ve salata yedim ki bir ara miğdemde bostan yetişcek sandim oo yuzden bence kendini aliştirsan iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…