HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Cok kotu bir aclik krizi geldi kizlar, biraz fazla yedim :KK17: 2 dilim cavdar ekmegi, pinar beyaz surdum ekmeķlere. 2 dilim pastirma. 3 tane etimek yedim, onlara da pinar beyaz surdum. Yine bir suru karbonhidrat almis oldum :KK43: kac gundur her kalktigimda bugun protein agirlikli beslenicem diyorum kendi kendime ama bir turlu olmuyor :KK43: yarin 61leri gormem icin artik hicbir sey yememem lazim. 1 haftadir yerimde sayiyorum diye motivasyonum inanilmaz dustu, nasil yukseltebilirim motivasyonumu sizce:KK17:
Aslinda tavuk tarzi besinler alsaydin tok da olurdun gözúnde doyardi sikma kendini sonra boyle saliyon

Yiceklerini sabahtan hazırla.açlık krizi geldiğinde karbonhidrat a saldirmazsin hem.bide beni dinleyip hergün tartilmassan motivasyonun dusmicek.
Dr gurkan kubilay bir kere tv de hergun tartiyi hastalarima yasaklafim diodu haftada bir tartilincak arada belki tartilabilirsiniz demişti doğru demuş..:KK9:

Zaten meyve fazla yememek daha iyi cunki cok şeker var onlarda yiyorsanda biir meyveyi gecmiycek ekşi meyveleri katmiyoz tabi bu arada ben bu diyette sirf baska seyler yemiyim hemen doyiyim die o kadar cok domates ve salata yedim ki bir ara miğdemde bostan yetişcek sandim :KK70::KK70::KK70:oo yuzden bence kendini aliştirsan iyi olur
evet kendimi alıştırmak istiyorum sadece zayıflamak için değil aynı zamanda daha sağlıklı da beslenebilmek için o yüzden sizi örnek almaya geldimm

Cok kotu bir aclik krizi geldi kizlar, biraz fazla yedim :KK17: 2 dilim cavdar ekmegi, pinar beyaz surdum ekmeķlere. 2 dilim pastirma. 3 tane etimek yedim, onlara da pinar beyaz surdum. Yine bir suru karbonhidrat almis oldum :KK43: kac gundur her kalktigimda bugun protein agirlikli beslenicem diyorum kendi kendime ama bir turlu olmuyor :KK43: yarin 61leri gormem icin artik hicbir sey yememem lazim. 1 haftadir yerimde sayiyorum diye motivasyonum inanilmaz dustu, nasil yukseltebilirim motivasyonumu sizce:KK17:
Biraz geç cvp oldu temizlik yapıyorum. Artık hicbisey yeme canım yoğurt ye yağsız. Erik ye biraz. Gideceğin tatili düşün:)

Zaten meyve fazla yememek daha iyi cunki cok şeker var onlarda yiyorsanda biir meyveyi gecmiycek ekşi meyveleri katmiyoz tabi bu arada ben bu diyette sirf baska seyler yemiyim hemen doyiyim die o kadar cok domates ve salata yedim ki bir ara miğdemde bostan yetişcek sandim :KK70::KK70::KK70:oo yuzden bence kendini aliştirsan iyi olur
Domates salatalık candır yaa,:)) hem kalori yok hem lezzetli:)

Canım yediysen yedin geriye dönüp değiştiremezsin ama önümüzdeki öğünlerde dikkat edebilirsin

Spor yapıp kalori yak bence

X