ne mutlu bize:))bu günlükteki ortam diğerlerinden çok daha iyi ben 3-4 gündür sabah akşam okuyorum ilk 150 sayfaya kadar aralıksız okudum sonra dayanamayıp üye oldum
Kesinlikle:) sonra da kiloyu koruma topiği açacaz:)Yaz sonuna hepimiz birer citir olucaz büyük ihtimalle
Ooo süper çıkmışsınKızlar şimdi merakımdan bi tartılayım dedim 64.5 gibi bişey çıktım en son tartıldığımda 67-68 dim ve bu kiloyu nasıl verdiğime dair hiçbir fkrim yok
Ama bizim evdeki tartı eski model yarın bi dijital tartı alayım
Ben hedefime ulaştım gidiyorum diyomuşumOoo süper çıkmışsın
Yaz geldi ya metabolizman da hızlanmıştır
çok hızlısın :))Ben hedefime ulaştım gidiyorum diyomuşum
İnşallah canımKesinlikle:) sonra da kiloyu koruma topiği açacaz:)
Bende katılmadan önce bir kaç gün bakinmistim öyle kızlar gerçekten çok samimi geldi.ortam hoşuma gitti.iyiki de katilmisim aralarınaYarın tartı günümüz inşallah hepimiz zayıflamışızdır
Bu arada Ben de bu topiği çok seviyorum :) günün çoğu zamanı yazan oluyor hem de güzel
Canım verirsin merak etme. Ben de 1 kilo almışım.Eve geldim uzandim biraz. Ekmek ve etimek yedim diye ac degilim su an ama canim tatli bir seyler istiyor. Yarin tarti gunu diye tutucam kendimi. Yarin ve cumartesi full protein beslenip 2 gunde 500 gram vermeyi umuyorum.
Ahahaha yaaa o kadar çabuk gitmeeeBen hedefime ulaştım gidiyorum diyomuşum
Yok şaka yaptım yahu gider miyimAhahaha yaaa o kadar çabuk gitmeee
Guzel bir eksi goreceksin gibi geliyor bana, cok dengeli ve hafif beslendin bu hafta.Kızlar akşam büyük bir tabak semizotu salatasi ve bir şeftali yedim
Amin insallqh canim aslinda niyetten cok camide cuzi okuyoz 2 -2.5 saat ayriyetten derste aliyom eve gelip tekrar aldigim dersi ezberlemeye calisiyom o yuzden ister istemez kafa kaldirmiyor oructan dolayiCanım benim Rabbim kolaylik versin niyetlisin ya o yuzden ağrıyordur.
Aynen tatlimKesinlikle doğru bencede...motivasyonun dusmesine sebep olabiliyor.zaten çoğu zaman odem oluyor