- 2 Aralık 2017
- 2.206
- 4.751
- 35
Allah kabul etsin canim. O kadar saat acliktan sonra olculu yemissin bence.Iftar: 4veya 5 kasik üzumlu iran pilavi
2 tane et
1 kupa ayran
1 kepce tavuklu şehriye corba
Biraz maydonoz, isirgan otu
Bir avucun icini gecmiycek taze citir ekmek
3 cay
2 hurma
Şimdi erik yiycem bakm kac tane yerimm
Ne bileyim selamsız sabahsız direkt konuya girince dedim bişey mi kaçırdım:)Sizin de en büyük düşmanınız Nutella mı
Saol allah razi olsun canim benim dikkat etmeye calisiyomAllah kabul etsin canim. O kadar saat acliktan sonra olculu yemissin bence.
Ben de bayilirim karpuz peynire. Gecenlerde karpuz almistim ama pek begenmedim tadini, daha tam olmamis karpuzlar. Onumuzdeki ay kahvaltilarim karpuz peynir olur hep kesin :))6 erik
1 kuçuk dilim karpuz
2 ince dilim peynir karpuzla cok seviyom yemeyiii
En guzeli valla arada tadini cikarBen de bayilirim karpuz peynire. Gecenlerde karpuz almistim ama pek begenmedim tadini, daha tam olmamis karpuzlar. Onumuzdeki ay kahvaltilarim karpuz peynir olur hep kesin :))
Evet onuya bir akradaş vardı 3 günde 2 kilo vermiş dün sankı öyle bir yazı okudum nasıl yapmış
hemen soruyoruz bacımm nasıl oldu 2 kg kaybı benimde 2 kg vermem gerek acil 1 hazırana 4 kg kayıpla gircektim guyaEvet onukakaovanilya yaptı :)
İftarda neler neler yerim. Doysam bile yemek yemek istiyorumBiyle devam edersen ramazanda halsizleşirsin sahurda madem biyle devam ediyon bari iftarda karnuni suyla doldurup kendine zarar verme canm dikkatli beslen
Karpuz diyette pek önerilmiyor.Ben de bayilirim karpuz peynire. Gecenlerde karpuz almistim ama pek begenmedim tadini, daha tam olmamis karpuzlar. Onumuzdeki ay kahvaltilarim karpuz peynir olur hep kesin :))