HEDEF: ** haftada 1 kilo **

Selam kızlar, birkaç gün önce tesadüfen bu günlüğü gördüm ortamı çok sevdim ve sadece bu günlüğe dahil olabilmek için üye oldum eğer beni de aranıza alabilirseniz çok sevinirim

Boyum 1.72 en son 1 ay kadar önce tartıldığımda 68 kiloydum hedefim 56yı görmek ama liseden beri hep 60ların üzerindeyim yani yaklaşık bir 8-9 yıldır :)) o yüzden kilolarım biraz inatçı olabilir ve ben çok yemek seçiyorum meyve sebze nerdeyse hiç yemiyorum ve çok fazla fast food yiyorum burada sizin yediklerinizden örnek alarak sağlıklı bi beslenme düzeni oturtmak ve fazla kilolarımdan da kurtulmak istiyorum
Bu sabah kahvaltıda 8de ince uzun sandviç ekmeğine zeytin ezmesi ve beyaz peynir yedim, 10.30 da ara öğünde bir avuç beyaz leblebi yedim, yarım litre de su içtim şu ana kadar.
Yarınki tartı günü ile birlikte ben de başlamak istiyorum

Selam hoşgeldiiiin

hayırlısı olsun ekmeği kes ben 3 gundur ekmek yemiyorum yakında oruç ta tutcam inş.gerçi bende böbrek sorunuda bakalım hayırlısı

başlıcm derim ama oruçta tutcam bakalım .yalnız sabah yediğim kayısı ve ceviz suyu felaket bağırsak hareketi yaptı kızlar

Bu arada kızlar eşim büyük ihtimalle bayramda burda olacak mis.daha gideli 13 gün falan oldu diye zaman geçsin biraz diye öyle karar vermiş sevindim ne yalan söyleyim bir aya kadar en azından daha kilo verebilirim.
Hadi bakalim o gelene kadar zayiflayip şaşirtirsin inşallh guzel bir sebebin var suan

hemen soruyoruz bacımm nasıl oldu 2 kg kaybı benimde 2 kg vermem gerek acil 1 hazırana 4 kg kayıpla gircektim guya kakaovanilya

Canim o odem kilosuydu ya 3 gun ust uste diyeti bozup almistim o kiloyu, sonraki 3 gun gunluk 1000 kalori alinca gitti odem ama bu hafta az kalori almama ragmen hic kilo veremedim. Yani odem olmadikca 3 gunde 2 kilo vermek imkansiz kacamak yapmayinca da odem olmadigindan kilo yavas gidiyor maalesef.

Hos geldin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…