- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
- Konu Sahibi kremsokola
-
Hoş bulduk canım. Motivasyonum çok yüksek her pazartesi olduğu gibiHoşgeldin canım aramıza
Ben de spor yapmayı sevmem ama spor yapmam gerekiyor artık.
Hep beraber inşallah başaracağız
Hikâyelerimiz çok benziyormuş seninle anacum.Teşekkürler bu aradakremsokola cım
Ben de kendimi tanitayim.
32 yaşındayım, evliyim. İki çocuğum var. Küçük olan mayısta doğduğu için ücretsiz izindeyim bir yıllık. Öğretmenim, haziran seminerlerinde baslayacagim. Bu arada oğlumu zar zor 3 aya kadar emzirdim, bıraktı. Ben de ağustostan bu yana diyetisyensiz, kendi çapımda kilo vermeye çalışıyorum. 76 ile başladım. 61.5 a kadar indim ama misafirler bu ara yoğun olduğu için ve geçtiğimiz haftasonu neyime verdiysem ödül verdim kendime ve sonuç 65ellilere inesiye kadar ödül falan yok.
Hedefim 52 ama haziran 15e kadar 55 olsam yeter.
O zaman şöyle yapalım, adım adım merdiven çıkar gibi hedefleri koyalım, 15 hazirana fit ulaşalım inşallah.Hikâyelerimiz çok benziyormuş seninle anacum.Bende bebekten sonra 72 de kaldım, 65 e düştüm. Ama dikkat etmezsem geri alıyorum.
Hep o ödüller bizi mahvetti bu kez 15 hazirana kadar ödül yok. 15 haziranda yiyecegim şeyler diye bir liste yapacağım.
Canımın istediği şeyleri not edeceğim. Ama yemeden
Hogeldin canım yaş kaç? Grupta aktif olmaya çalışacağız. Ne yediğimizi ne içtiğimizi sporumuzu yazalım kızlar.Hikâyelerimiz çok benziyormuş seninle anacum.Bende bebekten sonra 72 de kaldım, 65 e düştüm. Ama dikkat etmezsem geri alıyorum.
Hep o ödüller bizi mahvetti bu kez 15 hazirana kadar ödül yok. 15 haziranda yiyecegim şeyler diye bir liste yapacağım.
Canımın istediği şeyleri not edeceğim. Ama yemeden
Çok güzel fikirmiş. Ben bi 53.9 olsaydım çok iyi olacaktı ya.O zaman şöyle yapalım, adım adım merdiven çıkar gibi hedefleri koyalım, 15 hazirana fit ulaşalım inşallah.
İlk hedefimiz 1 mayıs olsun kacamaksiz, sıfır. İddia gibi düşün.
Tamam canım. 1 mayısa kadar kaçamak yok, bak cidden yok. Ay affedin su kadarcik şundan yedim demek falan yok. Ben affetmem, çok pis küserim bilinHogeldin canım yaş kaç? Grupta aktif olmaya çalışacağız. Ne yediğimizi ne içtiğimizi sporumuzu yazalım kızlar.
Birbirimizi motive edelim. Benim canım tatlı istediğinde hemen buraya gelicem. Beni ikna edin tamam mı? Ben de size katılıyorum 1 Mayıs’a kadar kaçamaksız devam etmeye çalışacağım.
Leslie den başlasana gerçekten iyi oluyor başlangıç aşamasında.Kızlar bi oneri sunmak istiyorum, spor zorunlu gibi bişey olsun mu yani bi yaptırımı olsun yoksa yani şahsen ben hala oturmaya devam edeceğim
Kesintisiz yapamam sanırım canım onu, tam başlarım bebeğim canı sıkılır vs bi şey diye hiç baslayamadim. Teldeki egzersiz programını yuruteyim diyorum. Etkili oluyor bende. Oturmaktan iyidir.Leslie den başlasana gerçekten iyi oluyor başlangıç aşamasında.
Evet bence de hedeflerimizi yazalım.Gunaydın
İş güç halledip gelıyorum.bol eksili olsun grubumuz.herkes 15 hazırana kadar bır hedef belırlese mesela
Bırazdan gelırım
istediğini yapabilirsin canım.. haziran hedefin ne?Kılom 75 kızlar.carsambadan bu yana 200 gr gıtmış.foto yükleme zorunluluğu yok fakat ben fotoğraf yukleyecegım:) bırazdan yuklerım hata verıyor cunku
Hedef:63 cnm hazırana kadaristediğini yapabilirsin canım.. haziran hedefin ne?
Verano yaşlarımiz ve hedefimiz aynı :)Herkesler gelmis uhuuu
Kizlar ben de 32 yasindayim evliyim,memurum. Gecici olarak amerigadayim seneye doncez turkiyeye. Buraya geldikten sonra kilo aldim malesef. Benim de suan kilom 60 sanirim hedefim de 52. Ilk hedefim 56 soyle mayisa kadar 56 olsam harika olur.deniz diyette hosgeldin cnm
Keske ya ama boyum malesef 1.58 gordugum en dusuk kilo 54 .Onda bile gayet iyiydim bu sefer 52 istiorum. Belki spordan dolayidir daha az gosteriorumdur cunku hep sporla kilo verdim.Verano yaşlarımiz ve hedefimiz aynı :)
Boyun 1.60ustunde diye hatırlıyorum senin. Ama keşke benim suanki kilom da 60 olsa
Bilhassa yakın kiloda ve hedefte olanlarla içten içe yarış halinde olacağımbilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?