- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 34
-
- Konu Sahibi kremsokola
Ohooooo icicicicicben amerika'dayim ya daha saat 3.30:)) icmem lazimmm, cok icmem lazimmmm
ooo yeee ama benden rakip olmaz ki olsa olsaa çırak olurr senin yanında
oooo ortalık kızıştı
Yesil cayimi iciyorumm
o ameriga da.arada 10 saat varDaha ne iciyosun sabaha cok cikma sonra
Valla esim bile yaptiysa sen yaparsin. Asiri cay iciyor ve 2 seker sen dusun. 1 aydan fazla oldu 1 tane bile atmiyor. Yapabilirsinnnnsıfır şeker dedin beni benden aldınn kaç gündür çay içmiyorum ben şeker atıcam diyeeve tatlı delisi bi insanım ben çok zorr anlıyor musunn çok zooorr
Amerikalaraaaa selamlarrroooo ortalık kızıştı
o ameriga da.arada 10 saat var
Olur olur hirs yaparsinnn hadi goreyim seniiiooo yeee ama benden rakip olmaz ki olsa olsaa çırak olurr senin yanında
kahvaltı falan yaparken ya da bişi yerken sıkıntı olmuyor da böle arkadaşlarla dışarda keyif çayları büyük dertValla esim bile yaptiysa sen yaparsin. Asiri cay iciyor ve 2 seker sen dusun. 1 aydan fazla oldu 1 tane bile atmiyor. Yapabilirsinnnn
sütlü tatlıya okeyimOlur olur hirs yaparsinnn hadi goreyim seniiiodulun 1 cikilata
Kahve ic kahvee sekersizzz misss.. ben turk kahvesini sekersiz icemem mesela sutlu nescafe icerimm cok severim.kahvaltı falan yaparken ya da bişi yerken sıkıntı olmuyor da böle arkadaşlarla dışarda keyif çayları büyük dert
Var benim rakibim.en son midesi agrıyordu,nasıl oldu acabaAmerikalaraaaa selamlarrrkizissinn sende bul rakipp cok faydasi olur
Gitti butun haftasütlü tatlıya okeyim
Benimki de kactii kendimle kaldim.Var benim rakibim.en son midesi agrıyordu,nasıl oldu acaba
Limon sık şeker aramıyorsun o zaman.yanı bende öyle oluyorkahvaltı falan yaparken ya da bişi yerken sıkıntı olmuyor da böle arkadaşlarla dışarda keyif çayları büyük dert
hiç bi kahveye şeker atmıyorum uzun zamandır benim başarım da buKahve ic kahvee sekersizzz misss.. ben turk kahvesini sekersiz icemem mesela sutlu nescafe icerimm cok severim.
Bu kadar zor geliyorsa ozaman ufacik minnacik bir parca atsan? Bende icemiyordum inan ki seker atamam suan imkani yok.
Oy oy kıyamam rakipsizmi kaldınBenimki de kactii kendimle kaldim.
hmmmm bak bunu hiç denemedim çok mantıklıı bide neyseki hepsi evlendiLimon sık şeker aramıyorsun o zaman.yanı bende öyle oluyor
yookk yoookk kaçmadımmmBenimki de kactii kendimle kaldim.
Büyük avantaj senın için.yanlızken daha kolay olurhmmmm bak bunu hiç denemedim çok mantıklıı bide neyseki hepsi evlendikocişlerini bırakıpta bi çay içmeye çıkamıyorlar