Hedef 15 Haziran!

hiç bi kahveye şeker atmıyorum uzun zamandır benim başarım da bu ben en iyisi arkadaşları bıarakıyım
Ozaman bunu da yapabilirsin..... Daha az cay ic simdilik bende yasadim ayni seyleri.
Cok zor oldu.
Oy oy kıyamam rakipsizmi kaldınyanaş yanıma cnm,ben hepınıze yeterım
senlede oluruz no panikk!!!!

yookk yoookk kaçmadımmm ama rakip olmamız demek beni tecrübelerinden mahrum bırakıcaksın demek olmuyor dimiiiiii
aaa yokkk olur muuu

yok atmıyorum neysekii sütsüz sekersiz her türlüü içiyorumm bazen değişiklik olsun die bide faydalı die hindistan cevizi yağı ekliyorum
hindistan cevizi yagini ben de cok tuketiyorum da kahveme koymuyorum. tok tutuyo diyolar ama ben zaten yemeklerden baya kalori aliyorum, bi de kahveme yag eklesem gunluk kalorim olur sana 2500

eveet zatenn artıkk çok öyle saatlerce oturamadığımızdan bi kahveyle kurtarırım günüü ne demek bana ne oluyorsa olcan tabiii hep bölee destek olcan
Hep destek tam destek
yok atmıyorum neysekii sütsüz sekersiz her türlüü içiyorumm bazen değişiklik olsun die bide faydalı die hindistan cevizi yağı ekliyorum
Tadı nasıl cnm.almayı hep düşünüyorum ama severmıyımmbılemıyorum
32 nedir cidden ya
gızlı hayranlar

hindistan cevizi yagini ben de cok tuketiyorum da kahveme koymuyorum. tok tutuyo diyolar ama ben zaten yemeklerden baya kalori aliyorum, bi de kahveme yag eklesem gunluk kalorim olur sana 2500
1 tatlı kaşığı koyuyorum ben o da 45-50 kalori falan galibaa çok bişi değil benim yağlarla pek aram olmadığı için en azından bu kahveyle faydalı olur. öyle zeytinyağı tereyağ falan pek benlik değil halbukii yemeklerde zeytinyağı kullansak iyi olur da işte benim dışımda bide yağ konusunda hassas abim var annem onun yüzünden salataya bile koyamıyor

Zeytınyagını bende sevemedım.eşim ekmegi banar yer salataya koyduğumda cok ağır gelıyor kokusu

Hep destek tam destek

Tadı nasıl cnm.almayı hep düşünüyorum ama severmıyımmbılemıyorum
gızlı hayranlar
ben sadece kahvede kullandığım için öyle kötü gelmiyor tadı bana ama yemeklerde falan nasıl olur bilemem . kahveyle denersen mutlaka blenderdan falan geçir diğer türlüü çünkü üstte vıcık vıcık yaağ oluyor ama blenderdan geçirince görüntü sütlü kahve gibi

aaa cidden mi? koy o zaman kahvene tabi, faydali yaglar onemli. ben yemege salataya hep zeytinyagini boca ettigim icin bol bol aliyorum yagimi:))

bı ara denemek lazım.canan hocada öneriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…