- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
-
- Konu Sahibi kremsokola
sallama cay yapiyosan az demle mesela, o zaman daha hafif oluyo tadi, sekersiz de gideri var:)hmmmm bak bunu hiç denemedim çok mantıklıı bide neyseki hepsi evlendikocişlerini bırakıpta bi çay içmeye çıkamıyorlar
yok evde zaten içmiyorum çay pek bu aralarda bitki çaylarına sardığımdan onlara da şeker atmıyorum zaten ama dışarda olunca işte muhabbetle lıkır lıkırr gidioosallama cay yapiyosan az demle mesela, o zaman daha hafif oluyo tadi, sekersiz de gideri var:)
Ozaman bunu da yapabilirsin..... Daha az cay ic simdilik bende yasadim ayni seyleri.hiç bi kahveye şeker atmıyorum uzun zamandır benim başarım da buben en iyisi arkadaşları bıarakıyım
senlede oluruz no panikk!!!!Oy oy kıyamam rakipsizmi kaldınyanaş yanıma cnm,ben hepınıze yeterım
aaa yokkk olur muuuyookk yoookk kaçmadımmmama rakip olmamız demek beni tecrübelerinden mahrum bırakıcaksın demek olmuyor dimiiiiii
Bundan sonra dışarda kahve içiyorsunyok evde zaten içmiyorum çay pek bu aralarda bitki çaylarına sardığımdan onlara da şeker atmıyorum zaten ama dışarda olunca işte muhabbetle lıkır lıkırr gidioo
gidiyo vallayok evde zaten içmiyorum çay pek bu aralarda bitki çaylarına sardığımdan onlara da şeker atmıyorum zaten ama dışarda olunca işte muhabbetle lıkır lıkırr gidioo
eveet zatenn artıkk çok öyle saatlerce oturamadığımızdan bi kahveyle kurtarırım günüüBundan sonra dışarda kahve içiyorsunbana ne oluyorsa
yok atmıyorum neysekii sütsüz sekersiz her türlüü içiyorumm bazen değişiklik olsun die bide faydalı die hindistan cevizi yağı ekliyorumgidiyo vallakahveye atiyo musun seker?
32 nedir cidden ya32 ziyaretçi varmış.uzaktan bakmayın yahu gelın muhabbete
hindistan cevizi yagini ben de cok tuketiyorum da kahveme koymuyorum. tok tutuyo diyolar ama ben zaten yemeklerden baya kalori aliyorum, bi de kahveme yag eklesem gunluk kalorim olur sana 2500yok atmıyorum neysekii sütsüz sekersiz her türlüü içiyorumm bazen değişiklik olsun die bide faydalı die hindistan cevizi yağı ekliyorum
Hep destek tam destekeveet zatenn artıkk çok öyle saatlerce oturamadığımızdan bi kahveyle kurtarırım günüüne demek bana ne oluyorsa olcan tabiii hep bölee destek olcan
Tadı nasıl cnm.almayı hep düşünüyorum ama severmıyımmbılemıyorumyok atmıyorum neysekii sütsüz sekersiz her türlüü içiyorumm bazen değişiklik olsun die bide faydalı die hindistan cevizi yağı ekliyorum
gızlı hayranlar32 nedir cidden ya
Iyı geceler cnm.gene beklerızNeyse ben gidiyorummm sabah spora gidicem enerji toplamam lazimgorusuruzzzzz. Sizleri tanidigima sevindimmm
1 tatlı kaşığı koyuyorum ben o da 45-50 kalori falan galibaa çok bişi değil benim yağlarla pek aram olmadığı için en azından bu kahveyle faydalı olur. öyle zeytinyağı tereyağ falan pek benlik değilhindistan cevizi yagini ben de cok tuketiyorum da kahveme koymuyorum. tok tutuyo diyolar ama ben zaten yemeklerden baya kalori aliyorum, bi de kahveme yag eklesem gunluk kalorim olur sana 2500
ooo miiiss bol kalorii yakımlarıı o zaman sana sabah tartılmayı unutma yarın ve pazartesi bildirim günümüzzzNeyse ben gidiyorummm sabah spora gidicem enerji toplamam lazimgorusuruzzzzz. Sizleri tanidigima sevindimmm
Zeytınyagını bende sevemedım.eşim ekmegi banar yer1 tatlı kaşığı koyuyorum ben o da 45-50 kalori falan galibaa çok bişi değil benim yağlarla pek aram olmadığı için en azından bu kahveyle faydalı olur. öyle zeytinyağı tereyağ falan pek benlik değilhalbukii yemeklerde zeytinyağı kullansak iyi olur da işte benim dışımda bide yağ konusunda hassas abim var annem onun yüzünden salataya bile koyamıyor
ben sadece kahvede kullandığım için öyle kötü gelmiyor tadı bana ama yemeklerde falan nasıl olur bilemem . kahveyle denersen mutlaka blenderdan falan geçir diğer türlüü çünkü üstte vıcık vıcık yaağ oluyor ama blenderdan geçirince görüntü sütlü kahve gibiHep destek tam destek
Tadı nasıl cnm.almayı hep düşünüyorum ama severmıyımmbılemıyorum
gızlı hayranlar
aaa cidden mi? koy o zaman kahvene tabi, faydali yaglar onemli. ben yemege salataya hep zeytinyagini boca ettigim icin bol bol aliyorum yagimi:))1 tatlı kaşığı koyuyorum ben o da 45-50 kalori falan galibaa çok bişi değil benim yağlarla pek aram olmadığı için en azından bu kahveyle faydalı olur. öyle zeytinyağı tereyağ falan pek benlik değilhalbukii yemeklerde zeytinyağı kullansak iyi olur da işte benim dışımda bide yağ konusunda hassas abim var annem onun yüzünden salataya bile koyamıyor
yaaa ben de pek severim baharatli zeytinyagina ekmek banmayiiiZeytınyagını bende sevemedım.eşim ekmegi banar yersalataya koyduğumda cok ağır gelıyor kokusu
bı ara denemek lazım.canan hocada öneriyorben sadece kahvede kullandığım için öyle kötü gelmiyor tadı bana ama yemeklerde falan nasıl olur bilemem . kahveyle denersen mutlaka blenderdan falan geçir diğer türlüü çünkü üstte vıcık vıcık yaağ oluyor ama blenderdan geçirince görüntü sütlü kahve gibi