- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
-
- Konu Sahibi kremsokola
Ya sekerpare canim benim, spordan bi ciktim icimi kiydiniz. Aglicaktim dolma sarma, otlu borek, soslu makarna, baklava. Dostmusnuz dusman mi yahusütlü tatlılar tercihimdiir bi tatlı düşkünü olarakta şuan canımın tatlı değilde tuzlu istemeside bi enteresannn meselaa şöylee büyük bi paket patlamış mısır yanına da kola ohhhh değmeyin keyfimee
Yokkkk okumadim vallahi hangileri? Kural disiplin falansa benden sorulurBu yazdıklarımızı okuyunca katılıp katılmamakta tereddüt ettin dimii
ugur dundar'la arenaCıss zaten güzel değildir boşverben bişeyi çok canım isteyince diyetteyken hep kötü üretim yerlerini getiririm aklıma uğur dündar programlarını filan sonra tık keserim isteğimi iğrenç ama az da olsa etkili
Baya zormuş ama deniycem mutlaka tabi az daha hayal kurma olayını sürdürürsem ipimi koparıcam bu aradaKaya tuzu tercıh edılıyor genelde.patateste yasak bu arada onu atlamışım
vaaayy süper taktiiik aslındaaCıss zaten güzel değildir boşverben bişeyi çok canım isteyince diyetteyken hep kötü üretim yerlerini getiririm aklıma uğur dündar programlarını filan sonra tık keserim isteğimi iğrenç ama az da olsa etkili
ugur dundar'la arenaallahim bi bolumde ugur dundar restoran sahibine bocekleri gosteriyodu, adam "bu bocek cok ilginc bi bocek, gemiyle afrika'dan geldi" diyodu plaket bekliyo heralde hayvanseverliginden oturu
yaaaa bende diyorum bu işte bi yanlışlık varr hedef yanlışmışş15 hazirana kadar kilo almakti dimi hedef
Amaan amaan okuma zatenn yoksa arkana bile bakmadan kaçarsınnYokkkk okumadim vallahi hangileri? Kural disiplin falansa benden sorulursirf bu yuzden takimi biraktim cildiriyorrrrrrdummm zaten ben daha oncede 20 22 kg vermistim. Kasim ayindan sonra yapmadim coook yedim hastalik vs derken.
5 haftada 7kg verip eskiye dondum. Simdi yeniden hedefe kitlendim.
Adam pasta boregin icine protein koymus hala yaranamio arkadasugur dundar'la arenaallahim bi bolumde ugur dundar restoran sahibine bocekleri gosteriyodu, adam "bu bocek cok ilginc bi bocek, gemiyle afrika'dan geldi" diyodu plaket bekliyo heralde hayvanseverliginden oturu
bi 10 dkdan sonra alışıyosun canımm bende ilk senin gibi oldum baktım dur durak bilmiyooo bende ayak uydurdumYa sekerpare canim benim, spordan bi ciktim icimi kiydiniz. Aglicaktim dolma sarma, otlu borek, soslu makarna, baklava. Dostmusnuz dusman mi yahucircir mubabbeti bile istahimi kesmedi o derece
sütlü tatlılar tercihimdiir bi tatlı düşkünü olarakta şuan canımın tatlı değilde tuzlu istemeside bi enteresannn meselaa şöylee büyük bi paket patlamış mısır yanına da kola ohhhh değmeyin keyfimee
kac kılom var cnm vermen gerekentakimlarda 7. takimdaydim, ama acaba cuma yarismasi disinda bi topik miydi, spor falan? miyav_su da vardi sankim. amaaan neyse, hosgeldin ama:))
Neyseki okumamışBu yazdıklarımızı okuyunca katılıp katılmamakta tereddüt ettin dimii
yok cnm.sana kolaylık olsun dıye şeyetmiştim.sorynispet mi yapiyosun pegasuuuus:))
girince alisiyosunbi 10 dkdan sonra alışıyosun canımm bende ilk senin gibi oldum baktım dur durak bilmiyooo bende ayak uydurdum
Bu ise yaradi sokolacimBuldum buldum
oyle valla, organik hemi deAdam pasta boregin icine protein koymus hala yaranamio arkadas
kiz pegasus bana demedin herhal bunukac kılom var cnm vermen gereken
Ahahah gecenin bombası bu oldu daha da demem bişeyBuldum buldum
Hosgeldin canim bahset tabi ihtiyacimiz varHangi diyetleri uyguluyorsunuz? Bende tecrubelerimden bahsedebilirim.