- 7 Mart 2018
- 134
- 251
- 34
-
- Konu Sahibi kremsokola
benim şuan bi diyet türüm yok düşünme aşamasındayımHangi diyetleri uyguluyorsunuz? Bende tecrubelerimden bahsedebilirim.
Beni görmedin herhalde.takımın akrep Nalan’ı benımOoooo listeye baktimda kilolar superrrfazla kilosu olan yokmus
Iyı geceler cnmNeyse arkadaşlar ben artık yatayım umarım gece rüyamda arena sunucusu olmam amin
Hepinize kalorisiz tatlı uykular
adam bocegi ugur dundar'a sikayet etti ya ahahhahAhahah gecenin bombası bu oldu daha da demem bişey
sana da canııııımmm iyi geceleerNeyse arkadaşlar ben artık yatayım umarım gece rüyamda arena sunucusu olmam amin
Hepinize kalorisiz tatlı uykular
yooook artıkk daha neleeerBeni görmedin herhalde.takımın akrep Nalan’ı benım
Yok cnm yanlış alıntımı yapmışımkiz pegasus bana demedin herhal bunu
Hosbuldukkkk senin kilon benim hedeflerimdeHosgeldin canim bahset tabi ihtiyacimiz var
Protein diyeti sebze esligindebenim şuan bi diyet türüm yok düşünme aşamasındayımburada diyet konusundaki en bilinçsiz insan benimm sağolsunlar kızlar tavsiyelerde bulundular senin tecrübelerinide bilmek isterimm doğrusuu
yok yahu baktim 75 mis fazla degil. Bir ayda 3 4 kg dan fazla verebilirsin.Beni görmedin herhalde.takımın akrep Nalan’ı benım
Siz benden azsiniz@ParteMoralll bekliyoruz tavsiyeleriniii, on siradan yerimi kaptim:))
gidem su koyam bari kendimeProtein diyeti sebze esligindesifir seker bolll su
Yesil cayimi iciyorummgidem su koyam bari kendime
hemen soyle guncel kilonu ve hedef kilonu, yaziyim listeyeSiz benden azsinizsinirlerim bozuldu suan beni sinirlendirdinizzzzzzz
Yaz beni yazyazyazyaz
Böceğin tarıhını biliyor.akrabalık mı var acabaadam bocegi ugur dundar'a sikayet etti ya ahahhah
Daha ne iciyosun sabaha cok cikma sonragidem su koyam bari kendime
sıfır şeker dedin beni benden aldınn kaç gündür çay içmiyorum ben şeker atıcam diyeeHosbuldukkkk senin kilon benim hedeflerimde
Protein diyeti sebze esligindesifir seker bolll su
yok yahu baktim 75 mis fazla degil. Bir ayda 3 4 kg dan fazla verebilirsin.
Valla suan kilit kaldim yarin ayni olabilir. 68.4 sabah yarinda muhtemelen ayni cikarim. Hedef 60hemen soyle guncel kilonu ve hedef kilonu, yaziyim listeye
ben amerika'dayim ya daha saat 3.30:)) icmem lazimmm, cok icmem lazimmmmDaha ne iciyosun sabaha cok cikma sonra