Hedef 15 Haziran!

hiç bi kahveye şeker atmıyorum uzun zamandır benim başarım da bu :KK73:ben en iyisi arkadaşları bıarakıyım :KK70: :KK70:
Ozaman bunu da yapabilirsin..... Daha az cay ic simdilik bende yasadim ayni seyleri.
Cok zor oldu.
Oy oy kıyamam rakipsizmi kaldın:KK53:yanaş yanıma cnm,ben hepınıze yeterım :KK70:
senlede oluruz no panikk!!!!

yookk yoookk kaçmadımmm :KK70: ama rakip olmamız demek beni tecrübelerinden mahrum bırakıcaksın demek olmuyor dimiiiiii
aaa yokkk olur muuu :lülülü:

yok atmıyorum neysekii sütsüz sekersiz her türlüü içiyorumm bazen değişiklik olsun die bide faydalı die hindistan cevizi yağı ekliyorum
hindistan cevizi yagini ben de cok tuketiyorum da kahveme koymuyorum. tok tutuyo diyolar ama ben zaten yemeklerden baya kalori aliyorum, bi de kahveme yag eklesem gunluk kalorim olur sana 2500:KK43:

eveet zatenn artıkk çok öyle saatlerce oturamadığımızdan bi kahveyle kurtarırım günüü :KK70: ne demek bana ne oluyorsa olcan tabiii hep bölee destek olcan :KK70: :KK68:
Hep destek tam destek:KK36:
yok atmıyorum neysekii sütsüz sekersiz her türlüü içiyorumm bazen değişiklik olsun die bide faydalı die hindistan cevizi yağı ekliyorum
Tadı nasıl cnm.almayı hep düşünüyorum ama severmıyımmbılemıyorum:KK37:
32 nedir cidden ya:oha:
gızlı hayranlar:KK70:

hindistan cevizi yagini ben de cok tuketiyorum da kahveme koymuyorum. tok tutuyo diyolar ama ben zaten yemeklerden baya kalori aliyorum, bi de kahveme yag eklesem gunluk kalorim olur sana 2500:KK43:
1 tatlı kaşığı koyuyorum ben o da 45-50 kalori falan galibaa çok bişi değil benim yağlarla pek aram olmadığı için en azından bu kahveyle faydalı olur. öyle zeytinyağı tereyağ falan pek benlik değil :KK43: halbukii yemeklerde zeytinyağı kullansak iyi olur da işte benim dışımda bide yağ konusunda hassas abim var annem onun yüzünden salataya bile koyamıyor :KK70:

1 tatlı kaşığı koyuyorum ben o da 45-50 kalori falan galibaa çok bişi değil benim yağlarla pek aram olmadığı için en azından bu kahveyle faydalı olur. öyle zeytinyağı tereyağ falan pek benlik değil :KK43: halbukii yemeklerde zeytinyağı kullansak iyi olur da işte benim dışımda bide yağ konusunda hassas abim var annem onun yüzünden salataya bile koyamıyor :KK70:
Zeytınyagını bende sevemedım.eşim ekmegi banar yer:KK45: salataya koyduğumda cok ağır gelıyor kokusu:eek:

Hep destek tam destek:KK36:

Tadı nasıl cnm.almayı hep düşünüyorum ama severmıyımmbılemıyorum:KK37:
gızlı hayranlar:KK70:
ben sadece kahvede kullandığım için öyle kötü gelmiyor tadı bana ama yemeklerde falan nasıl olur bilemem . kahveyle denersen mutlaka blenderdan falan geçir diğer türlüü çünkü üstte vıcık vıcık yaağ oluyor ama blenderdan geçirince görüntü sütlü kahve gibi :KK66:

aaa cidden mi? koy o zaman kahvene tabi, faydali yaglar onemli. ben yemege salataya hep zeytinyagini boca ettigim icin bol bol aliyorum yagimi:))

ben sadece kahvede kullandığım için öyle kötü gelmiyor tadı bana ama yemeklerde falan nasıl olur bilemem . kahveyle denersen mutlaka blenderdan falan geçir diğer türlüü çünkü üstte vıcık vıcık yaağ oluyor ama blenderdan geçirince görüntü sütlü kahve gibi :KK66:
bı ara denemek lazım.canan hocada öneriyor:KK51:

X